Έχουν ακουστεί διάφορα αλλά τώρα υπάρχει απόφαση δικαστηρίου. Γυναίκα πασίγνωστου Καστοριανού πολιτικού καταδικάστηκε σήμερα από τις δικαστικές αρχές της Κοζάνης για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και ακόμη ενός με ποινή 3,5 χρόνια φυλάκιση! ΑΣΕΠ, διορισμοί, και άλλα μέσα στο …μενού της υπόθεσης. Όπως καταλαβαίνετε έπεται σεισμός και ίσως άνοιγμα και άλλων υποθέσεων παρ ότι στην συγκεκριμένη ακολούθησε έφεση.
Η υπόθεση απάτης και πλαστογραφίας σε οικογένεια και συγκεκριμένα σε γυναίκα την οποία ταλαιπωρούσαν με δήθεν πρόσληψη της για πολλά χρόνια, με πλαστά μάλιστα έγγραφα, ΑΣΕΠ και όχι μόνο.
Ένας μεγάλος εφιάλτης για την γυναίκα και την οικογένεια της από την Καστοριά.
Η οικογένεια ξόδεψε τουλάχιστον 14.000 ευρώ για όλη αυτή την υπόθεση-απάτη.
Σύμφωνα με την οικογένεια, τουλάχιστον 2-3 φορές οικογενειακώς πήγαν στην Αθήνα για ορκωμοσία την στιγμή που ήταν όλα μια απάτη την οποία συντηρούσε η δικηγόρος που τελικά στην πρωτόδικη της απόφαση μετρά 3,5 χρόνια φυλάκιση μετά μάλιστα από αρκετές αναβολές λόγω «χτυπημάτων» ορθοπεδικής φύσεως…….
Η συνέχεια στο εφετείο…..

