Fondation Santé : 10.000€ δωρεά στο Δήμο Καστοριάς - OlaDeka

Fondation Santé : 10.000€ δωρεά στο Δήμο Καστοριάς

Δωρεά χρηματικού ποσού ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000,00€) από τον οργανισμό Fondation Santé προς το Δήμο Καστοριάς, για να   χρησιμοποιηθεί από το γραφείο Πολιτισμού – Παιδείας – Ανάδειξης Παλιάς Πόλης – Εξυγίανσης της Λίμνης έπειτα από επιστολή με σχετικές προτάσεις από το Δήμο Καστοριάς.

Fondation Santé:

Η Fondation Santé ιδρύθηκε το 2000 ως ένα αφορολόγητο ιδιωτικό φιλανθρωπικό ίδρυμα που λειτουργεί αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς, επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Μέχρι σήμερα η χρηματοδοτική στήριξη για το ίδρυμα έχει παρασχεθεί από τα μέλη της και μεμονωμένους δωρητές. Όλες οι εισφορές στο Ίδρυμα εκπίπτουν βάσει της αμερικανικής φορολογικής νομοθεσίας.

Η αποστολή της:

Σκοπός της είναι να προωθήσει την πρόοδο της εκπαίδευσης και της βιοϊατρικής έρευνας στην Ελλάδα. Η Fondation Santé επιδιώκει να επιτύχει τους στόχους αυτούς με διάφορα μέσα, συμπεριλαμβανομένων διοργάνωση προγραμμάτων πρακτικής άσκησης, τη χορήγηση υποτροφιών, κρατώντας συνέδρια για θέματα που σχετίζονται με την επιστήμη και τις επιχειρήσεις της βιολογίας και της ιατρικής. Επιπλέον, το ίδρυμα προσπαθεί να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των κυβερνήσεων, φαρμακευτικών και βιοτεχνολογικών εταιρειών, ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς οργανισμούς και ιδιώτες, προκειμένου να ενθαρρύνει την επιστημονική και ιατρική πρωτοβουλία που απαιτείται για διεπιστημονικές ή παγκόσμιες προσεγγίσεις.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria