ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ DJ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ - ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ...ΠΛΑΝΑ - OlaDeka

ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ DJ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ – ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ…ΠΛΑΝΑ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Την τελευταία εβδομάδα γράφτηκαν πολλά και είδαμε άλλα τόσα σχετικά με την παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου. Για όλα αυτά μια φράση τα λέει όλα: ” Ότι να ναι”!

Και εξηγούμαστε:

Πολλοί δημοτικοί και μιντιακοί κύκλοι διέδιδαν ότι η σημερινή παρέλαση θα πλαισιώνονταν και με αεροπορικό σμήνος μαχητικών αεροσκαφών το οποίο θα ίπτατο στους Καστοριανούς αιθέρες, τρομάζοντας τους μπάκακες και σκορπώντας πατριωτική ανατριχίλα από τις γκαλιότρυπες μέχρι την ψαλίδα και τούμπαλιν. Φευ! Τα μόνα σμήνη που συνέδραμαν στην εκδήλωση ήταν κάτι ανθεκτικά σύνολα κουνουπιών που ξεθάρεψαν με το σημερινό φθινοπωρινό αναπάντεχο λιοπύρι και περιπολούσαν στα πέριξ της παραλίας της Καστοριάς.

Το αστείο όμως δεν σταμάτησε εκεί. Χθες κυκλοφόρησε στο ιντερνετ (το αναδημοσιεύσαμε και μεις) μια επαναστατικά χλευαστική πληροφορία ότι σήμερα η μουσική της παρέλασης θα παρήγετο όχι από μπάντα αλλά από dj ο οποίος θα πλρώνονταν 2000 ευρώ!  Όπως ήταν φυσικό το πανηγύρι συνεχίστηκε και στα social media με τους αναγνώστες να παίρνουν την σκυτάλη και να συνεχίζουν την καζούρα.

Τι συνέβη όμως;

Ο Dj δεν έπαιξε (αφού απολαύσαμε την στρατιωτική μπάντα) αλλά πληρώθηκε το 2χιλιαρικάκι. Με μόνη διαφορά ότι στο όνομα της σημερινής παρέλασης ο δήμος έβγαλε αποφάσεις απευθείας ανάθεσης και πληρωμής της εταιρίας με τα ηχοσυστήματα για άλλες παλιότερες εκδηλώσεις.  Δηλαδή ο δήμος Καστοριάς είχε παλιές οφειλές στον επιχειρηματία και τις εξώφλησε με απόφαση που αφορούσε την παρέλαση χωρίς στην ουσία να προσφερθεί κάποια υπηρεσία σήμερα.

Του κουτρούλη ο γάμος…Κατά τα άλλα διαύγεια…

Τώρα να πω και του χρόνου ή θα παρεξηγηθώ;

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria