Προφήτης Ηλίας: «Επικοινωνιακή και άνευ ουσίας η πρόταση του ΣΕΓ» - OlaDeka

Προφήτης Ηλίας: «Επικοινωνιακή και άνευ ουσίας η πρόταση του ΣΕΓ»

Της Γιάννας Λούσιου

korentsidis

Αιχμές του Γ. Κορεντσίδη για τους λόγους σύγκλησης της Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης του κλάδου

Νέα …σύννεφα στις σχέσεις «Προφήτη Ηλία» και ΣΕΓ επιφέρει η άρνηση του πρώτου για τη διενέργεια μίας Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης, όπου θα τεθούν επί …τάπητος τα προβλήματα του κλάδου!!! Μιλώντας στη ΣΕΝΤΡΑ, ο πρόεδρος του Σ.Γ.Κ., Γιάννης Κορεντσίδης, εξήγησε τους λόγους της αρνητικής απάντησης ως προς την πρόταση του ΣΕΓ.

«Με μία τέτοια κίνηση θα μπούμε σε έναν νέο …φαύλο κύκλο αντιπαραθέσεων. Έχουμε παραδείγματα από τέτοιες δράσεις στο παρελθόν και το μόνο που αποκομίσαμε ήταν μια οχλαγωγία, εντάσεις και στείρες αντιπαραθέσεις», υποστήριξε ο κ. Κορεντσίδης και πρόσθεσε: «Δεν βλέπουμε να υπάρχει ουσία στο συγκεκριμένο ζήτημα. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με σοβαρότητα και ωριμότητα. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κάτι για να το εκμεταλλευτούμε επικοινωνιακά», υποστήριξε.

Ο κ. Κορεντσίδης υποστήριξε πάντως πως αυτή η εξέλιξη δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο Συνδέσμων, ωστόσο, υπονόησε πως κάτι άλλο …υποκρύπτεται πίσω από την πρόσκληση του ΣΕΓ.

«Μου φαίνεται λίγο …παράξενο το ότι η πρόταση κατατέθηκε μέσα στο διάστημα που ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς έχει προγραμματίσει τις καινοτόμες δράσεις του για τη διοργάνωση της επόμενης Έκθεσης Γούνας, με την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής. Ακούμε, τελευταία, για έννοιες όπως: σύμπνοια, συμπόρευση, ομόνοια, που τα προηγούμενα χρόνια δεν τις ακούγαμε. Τις ακούμε ξαφνικά τώρα, μετά την ανακοίνωση από πλευράς μας των αλλαγών της Έκθεσης. Αυτά τα πράγματα δεν τα κατανοούμε, όπως δεν κατανοούμε και τους λόγους της σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης», δήλωσε στη ΣΕΝΤΡΑ ο πρόεδρος του «Προφήτη Ηλία».

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria