ΜΠΑΣΚΕΤ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Σε Λάρισα και Άργος Ορεστικό το ενδιαφέρον - OlaDeka

ΜΠΑΣΚΕΤ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Σε Λάρισα και Άργος Ορεστικό το ενδιαφέρον

Πρώτη μέρα του Νοέμβρη σήμερα και περιμένουμε πως και πως να δούμε τα παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον που δεν μπορούν αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά. Πρώτα απ’ όλα, σήμερα είναι σειρά του Αιόλου Αστακού να πραγματοποιήσει το ρεπό του. Από κει και πέρα, το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση είναι το ΑΕΛ – Ανατόλια.

Το παιχνίδι αυτό λόγω ότι συμπίπτει με το παιχνίδι πρωταθλήματος της Football League της ποδοσφαιρικής Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν θα πραγματοποιηθεί την καθιερωμένη ώρα του, αλλά τρεις ώρες αργότερα, δηλαδή στις 20:00.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΓΣΛ ταξιδεύει στην Καστοριά, για να αντιμετωπίσει το Άργος Ορεστικό, ενώ η ομώνυμη ομάδα της πρωτεύουσας του Νομού θα κατέβει στην Κατερίνη για να διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Πιερικό Αρχέλαο.

Στη συνέχεια, το Αγρίνιο φιλοξενεί τον Ιωνικό Ιωνίας, η Ευκαρπία, δοκιμάζεται στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά, ενώ οι Τιτάνες Παλαμά αντιμετωπίζουν το Στρατώνι. Τέλος, στο κλειστό της Καλαμαριάς παίζουν ο GBA Αργοναύτης με τον Πολύγυρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

* Όλοι οι αγώνες έχουν ώρα έναρξης στις 17:00, εκτός από το ΑΕΛ-Ανατόλια που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20:00

Βόρειος όμιλος

ΣΣ Στ. Κατερίνης Πιερικός Αρχέλαος-Καστοριά Νικολούλης, Πιτσίλκας Μ.
ΔΑΚ Αγρινίου Αγρίνιο-Ιωνικός Ιωνίας Μπούσιας, Καρακάσης
ΔΑΚ Καλαμαριάς ΕΑΚ Θεσσαλονίκης-Πολύγυρος Παργιανόπουλος, Ζαχαρής
ΕΑΚ Λάρισας ΑΕΛ-Ανατόλια Ευφραιμίδης, Ταρενίδης Κ.
Λαγκαδά Ερμής Λαγκαδά-Ευκαρπία Θεοδώρου, Δαμίγος
Παλαμά Τιτάνες Παλαμά-Στρατώνι Τσιρτσιμάλης, Τζιβελεκίδου
Άργους Ορεστικού Άργος Ορεστικό-ΓΣΛ 1928 Τζίμα, Τζιοπάνος Ν.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria