Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΑΚΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - OlaDeka

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΑΚΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΗΡΘΕ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ…

Στην Καστοριά βρίσκεται ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας κ. Γιάννης Μανάκας. Είναι πολλοί αυτοί που επιζητούν με επιμονή ένα ραντεβού με τον πρόεδρο αλλά δυστυχώς ο χρόνος είναι πεπερασμένος και ο κ.Μανάκας έχει ήδη κλεισμένες με ακρίβεια τις συναντήσεις του.

Ο επιτυχημένος Έλληνας επιχειρηματίας που τιμά την περιοχή μας και την ελληνική γούνα με την εκλογή του στο ανώτατο όργανο του παγκόσμιου γουνοποιιτικού κλάδου έχει πολλά οράματα αλλά απογοητεύεται με τα τεκταινόμενα ανάμεσα στα δύο πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα της Καστοριάς και έτσι κρατά μικρό καλάθι. Και για όσους αναρωτιούνται για όλα αυτά, θα πρέπει να πούμε ότι ο πρόεδρος είναι τόσο καλά ενημερωμένος για την οικτρή κατάσταση που επικρατεί στην Ψωροκώσταινα της γούνας που εθιμοτυπικά επισκέπτεται τους φωστήρες των φορέων χωρίς να περιμένει και πολλά από τα φονταμελιστικά μυαλά με τα αναχρονιστικά κολλήματα και τα ιδιοτελή γαντζώματα σε θρόνους και χάρτινα οφίτσια .

Το κακό είναι ότι έρχεται η ώρα που κάποιοι θα καταλάβουν (αλλά θα ναι αργά) ότι δεν έπραξαν το παραμικρό για να αποφύγει η γούνα και ο τόπος την καταστροφή. Ελπίζουμε να βγούμε αναληθείς αυτή τη φορά και οι φορείς ανώτερου επιπέδου να καταφέρουν να βάλουν μια τάξη στο χάος που έχουν δημιουργήσει οι σύνδεσμοι, η άγνοια, οι παράγκες και τα συμφέροντα.

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος θα συναντηθεί με τα Δ/Σ και των δύο συνδέσμων καθώς και με την Ελληνική Ομοσπονδία αλλά και άλλους « παίκτες » στο χώρο της γούνας πιστεύοντας ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

θα συμβουλεύαμε τους γνωστούς «Τζιχαντιστές» των συνδέσμων να αλλάξουν μούτρα και μυαλά αν θέλουν να βρουν πρόσφορο έδαφος για συνεννόηση και να δούνε τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο. Να δούνε επίσης πολύ σοβαρά αυτή τη φορά ότι ο χρόνος τελειώνει και να παρακαλάνε μην σκάσει η βόμβα στα χέρια τους.

Το oladeka.com όπως πάντα είναι το πλέον ενημερωμένο και εξειδικευμένο portal σε θέματα γούνας και θα σας μεταφέρει και αυτή τη φορά στοιχεία και ουσιαστικό ρεπορτάζ που κανένας άλλος δεν μπορεί να έχει.

manakas-oladeka
Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας κ.Γιάννης Μανάκας με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ.Δημήτρη Κοσμίδη

Φωτό oladeka.com (Για κάποιους που θέλουν τα δικά τους cr να είναι αλώβητα αλλά θεωρούν ότι των άλλων είναι ανύπαρκτα)…

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria