Μετά από πολύχρονη παρουσία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο – πέρασε και από την Καστοριά το 1996 -, γυρίζει στη Βραζιλία ο Λουτσιάνο! - OlaDeka

Μετά από πολύχρονη παρουσία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο – πέρασε και από την Καστοριά το 1996 -, γυρίζει στη Βραζιλία ο Λουτσιάνο!

Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα ήρθε στη χώρα μας το 1995 από τη Σάντος στη Ξάνθη κι από τότε «ρίζωσε» στη χώρα ματς. Ο Βραζιλιάνος μετά την πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα του σε Καστοριά, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ (Κύπρος), Πορτουγκέζα (Βραζιλία), Ξάνθη (για δεύτερη φορά), Πανιώνιο, Ατρόμητο, ΠΑΣ, Ξάνθη (τρίτη φορά), Παναχαϊκή και Καλλονή, ασχολήθηκε με την προπονητική.

Η πρώτη του εμπειρία ήταν στον πάγκο της ομάδας της Λέσβου την περίοδο 2011-2012, ενώ ακολούθως κάθισε στους πάγκους των Αιγάλεω, Γλυφάδας, Νίκης Βόλου και Παναργειακού.

Τώρα ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή σύμφωνα με το «Futebol Interior». Όπως, δήλωσε, σε ΜΜΕ της πατρίδας εξετάζει προτάσεις που έχει από βραζιλιάνικες ομάδες προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους.

«Το ποδόσφαιρο είναι καλύτερο άθλημα του κόσμου και κάθε φορά χρειάζεται να μελετάμε και να παρακολουθούμε μαθήματα για να βελτιωθούμε. Τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο, η Βραζιλία είναι η καλύτερη. Βεβαίως και θα επαναφέρουμε το ποδόσφαιρο ξανά στην καλύτερη θέση του πλανήτη», δήλωσε ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια κι ειδικά από τότε που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, ο «Λούτσι» ταξίδευε πολύ συχνά στην πατρίδα του κι είχε αναπτύξει ένα δίκτυο επαφών, το οποίο προφανώς ήρθε η ώρα να αξιοποιήσει!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria