Έτοιμοι να φορολογήσουν τις ανάσες και τους αναστεναγμούς μας - OlaDeka

Έτοιμοι να φορολογήσουν τις ανάσες και τους αναστεναγμούς μας

Οι υπερβολικοί φόροι δεν είναι η λύση για το μείζον δημοσιονομικό προβλημα της χώρας. Αντιθέτως, είναι η οριστική καταδίκη της. Από το 2010 και μετά ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις αυξάνουν τους φόρους, τις ποινές, τα πρόστιμα, τις απειλές, τις φυλακίσεις, τις κατασχέσεις εναντίον των ελλήνων που βρίσκονται σε βαθιά ύφεση κι απελπισία. Και τούτο γιατί δε θέλουν να αγγίξουν την “ιερή αγελάδα” του φαύλου, γραφειοκρατικού, διεφθαρμένου, αναποτελεσματικού κράτους και των πανίσχυρων συντεχνιών.


Η κυβέρνηση των τσιπροκαμμένων, χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο, χωρίς προοπτική δεν κάνει τίποτα αλλο. Φόροι πάνω στους φόρους. Σε λίγο θα φορολογούν και τις ανάσες και τους αναστεναγμούς μας για να φροντίσουν την κομματική τους πελατεία, όπως είναι οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ που έγιναν…γραμματείς στα δικαστήρια και να πληρώνουν τις υπερωρίες στην ΕΡΤ.

Και το αποτέλεσμα αυτής της σκληρής, παράλογης, διεστραμμένης υπερφορολόγησης; 
Φέτος το Ελληνικό Δημόσιο θα εισπράξει 8,1 δις ευρώ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ φόρους από οτι εισέπραξε το 2010. Διότι οι υπερβολικοί φόροι είναι γνωστό οτι καταστρέφουν τη φοροδοτική ικανότητα των πολιτών κι οδηγούν στην καταστροφή την οικονομία. 
Αυτό το γνωρίζουν οι πάντες εκτός από τους άσχετους και τους ανίκανους που μας κυβερνούν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria