Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ STAR ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - OlaDeka

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ STAR ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ – 6.000.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ!!!

TELIGIORIDOU

«Δεν θα πάρω βουλευτικό αυτοκίνητο γιατί θεωρώ ότι είναι μια πρόκληση, ο λαός μας αντιμετωπίζει πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα»

Είναι τα λόγια της Ολυμπίας Τελιγιορίδου σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel για το κόστος των βουλευτικών αυτοκινήτων στο δημόσιο και κατ επέκταση στους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες.

Δεύτερη σαφής τοποθέτηση επί του θέματος από τη βουλευτή Καστοριάς και αυτή τη φορά σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας.

Το ρεπορτάζ αποστομώνει όσους αμφισβήτησαν τις αρχικές δηλώσεις της Ολυμπίας Τελιγιορίδου τη βραδιά των εκλογών και ξεφτιλίζει κάποιους γιαλαντζί επαναστάτες που ταυτόχρονα με τις κραδαίνουσες παντιέρες μέχρι και μετά την καθαίρεση τους από τον ελληνικό λαό κρατούσαν σαν γκόλουμ στην αγκαλιά τους το βουλευτικό βολάν.

Α! μην ξεχάσουμε να αφιερώσουμε το ρεπορτάζ και σε κάποιους άλλους βουλευτές που πρώτα έκαψαν μια μηχανή βουλευτικού αυτοκινήτου τροφοδοτώντας την με βενζίνη ενώ αυτή η φουκαριάρα δήλωνε ντίζελ και στη συνέχεια παρέδωσε το βουλευτικό όχημα στον δουλευταρά και «άπλα» σύζυγο για να ψωνίζει απ του Βερόπουλου έτσι ώστε όλοι να είναι κεφάτοι και τσαμπουκαλεμένοι.  Πλέρωνε κορόιδο Έλληνα….

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria