Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Καστοριάς για συμμετοχή στη διεθνή έκθεση «3η Foodexpo 2016»

Το Επιμελητήριο Καστοριάς καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών,  Τεχνολογίας Τροφίμων & Εξοπλισμού καταστημάτων, «3η Foodexpo 2016», «υπό την ομπρέλα» τωνΕπιμελητηρίων Δυτικής Μακεδονίας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως 05 Νοεμβρίου 2015 με υποβολή σχετικής αίτησης στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου.

Η έκθεση που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan expo  στην Αθήνα και  θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Μαρτίου 2016, παρουσιάζει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον, που αναδεικνύεται από τη μεγάλη ζήτηση περιπτέρων από εκατοντάδες υποψηφίους εκθέτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, που αναμένεται -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοργανώτριας εταιρίας «Forum A.E.»- να ξεπεράσουν τους 720, ενώ η συνολική επιφάνεια της έκθεσης θα είναι περί τα 30.000 τ.μ.

Τα Επιμελητήρια Δυτικής Μακεδονίας προτίθενται να επιδοτήσουν το κόστος συμμετοχής το οποίο θα καθοριστεί σε σχέση με τον αριθμό των συμμετοχών ενώ οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας θα βρίσκονται σε ενιαίο περίπτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.2467028981, 27537 στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καστοριάς www.kastoriachamber.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσηςwww.foodexpo.gr.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria