Πινγκ Πονγκ: Εμφανίσεις με υποσχέσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μετσόβου - OlaDeka

Πινγκ Πονγκ: Εμφανίσεις με υποσχέσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μετσόβου

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Την αγάπη τους για την επιτραπέζια αντισφαίριση έδειξαν γι’ άλλη μια φορά το Μέτσοβο και η Ήπειρος, στο 4ο στη σειρά ανοιχτό πανελλήνιο πρωτάθλημα μικρών ηλικιών όπου αγκάλιασαν το άθλημα και το τίμησαν με κάθε κίνηση βοήθειας, προς την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που είχε την οργανωτική ευθύνη.

Σε ένα διήμερο (3-4/10/2015) γεμάτο δράση, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Μετσόβου, 168 παιδιά (115 αγόρια και 53 κορίτσια) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε όμορφες συνθήκες όπου ο δήμος ως αρωγός στήριξε την προσπάθεια ενισχύοντας την εικόνα του αθλήματος στην περιοχή. Το αναπτυξιακό τουρνουά στην πανέμορφη κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων ήταν το 2ο στη φετινή αγωνιστική περίοδο και συγκέντρωσε αθλητές κι αθλήτριες από 14 μέρη όλης της Ελλάδας και δικαίωσε τις προσδοκίες όλων.

Παρόντα ήταν σωματεία από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Βέροια, την Καστοριά, την Αλεξανδρούπολη, τη Φλώρινα, τα Γιάννινα, την Κοζάνη, τα Χανιά, την Καρδίτσα, την Καβάλα, την Έδεσσα, την Κορινθία και φυσικά την Αθήνα.

Διεξήχθησαν οι κλασικές κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων, 58 παίδες, 30 έφηβοι, 27 κορασίδες, 28 παμπαίδες, 14 νεάνιδες και 11 παγκορασίδες. Ανάμεσά τους ήταν για μία ακόμα φορά τα κορυφαία  ονόματα των διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα κύλησε ομαλά στα 14 τραπέζια, διήρκησε περίπου 11 ώρες την πρώτη ημέρα και 8,5 τη δεύτερη και έδωσε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να δώσουν πολλούς αγώνες. Το ζωηρό ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας μαρτυρούσαν επίσης, η πολύωρη παραμονή στους αγώνες του αντιδημάρχου Μετσόβου και του προέδρου του Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων. Παρέστησαν ακόμα ο γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας Χρήστος Τρυγωνάς, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ομοσπονδίας Παναγιώτης Τζόβολος και η ταμίας της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας Μελίνα Φωτιάδου.

Όσο αφορά την Καστοριανή ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” ταξίδεψαν στο Μέτσοβο για να αγωνιστούν δυο αθλητές ο Μοσχάκης Νίκος στην κατηγορία των παμπαίδων και ο Βαενάς Χρήστος στην Κατηγορία των παίδων. Ο Μοσχάκης ο οποίος συμμετείχε μόλις για δεύτερη φορά σε πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα είχε να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους (όπου αγωνίστηκε με το νούμερο 21 και 22 της κατηγορίας των παμπαιδων). Ωστόσο ο Καστοριανός αθλητής έπαιξε ωραίο πινγκ πονγκ και βγήκε στον όμιλο του 3ος, έπειτα αγωνίστηκε για κατάταξη μεταξύ των θέσεων 15η  έως 28η και εν τέλη κατέκτησε την 17η θέση στην κατηγορία των παμπαίδων. Ενώ ο Βαενάς ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχε για πρώτη φορά σε πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα παίζοντας αξιόλογο πινγκ πονγκ και έχοντας δύσκολο όμιλο αφού είχε να αντιμετωπίσει τον περσινό νικητή του Μετσόβου της κατηγορίας των παίδων (οποίος είναι νούμερο 13 στην κατηγορία των παίδων) κατάφερε να καταταγεί 3ος στον όμιλο του, έτσι έπειτα αγωνίστηκε για κατάταξη μεταξύ των θέσεων 31ης και 58ης όπου εν τέλη κατέκτησε την 38η θέση στην κατηγορία των παίδων. Τέλος οι δυο καστοριανοί αθλητές  άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

baenas2 geniki mosxakhs1 mosxakhs2 mosxakhs3

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria