ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ! - OlaDeka

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!

kolonakia

Είναι απίστευτο αλλά αληθινό! Δείτε την φωτογραφία του street view (πριν) και μετά τις σημερινές φωτογραφίες. Εδώ και λίγες μέρες το σημείο που σας δέιχνουν οι φωτογραφίες, απέκτησε απαγορευτικά κολωνάκια που δεν ξέρει κανείς από τους γείτονες ποιος τα τοποθέτησε. Και επειδή δεν ήξεραν, φαντάστηκαν ότι τη …δουλειά την έκανε ο δήμος. Ο καταγγέλων αναγνώστης μας λοιπόν τηλεφώνησε στο δήμο Καστοριάς για να παραπονεθεί και να ζητήσει ακρόαση για διάφορα προβλήματα που δημιουργούν τα κολωνάκια (δεν θα το εξετάσουμε τώρα αυτό). Έκπληκτος άκουγε στο τηλέφωνο ότι ο δήμος Καστοριάς δεν γνώριζε ποιος τοποθέτησε απαγορευτικά κολωνάκια σήμανσης σε κεντρικό δημόσιο δρόμο της πόλης της Καστοριάς!

Μάλιστα…ψέλλισε ο δημότης. Τέλος πάντων, άρα αφού δεν γνωρίζει ο δήμος, δεν έχει δώσει άδεια άρα θα έρθετε να τα ξηλώσετε. Αμ δε! Όχι κύριε του απάντησαν, δεν έχουμε δώσει άδεια αλλά ούτε και μπορούμε να τα αφαιρέσουμε. Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να μας το ζητήσετε εσείς, να κάνετε επώνυμο αίτημα και να το δούμε μετά!!!!!

Περιττό βέβαια να σας πούμε τι μας μας είπε ότι έπαθε ο δημότης Καστοριάς όταν άκουσε και το κερασάκι της απάντησης.

Δηλαδή όποιος θέλει, τοποθετεί ότι θέλει, όπου θέλει και ο δήμος πετάει χαρταετό.  Οι υπηρεσίες και το αυτοδιοικητικό προσωπικό υποτίθεται ότι υφίστανται για να εξυπηρετούν τον πολίτη, και να ελέγχουν τα βασικά μιας νομίμου οδού πρακτικών και τεκταινόμενων στην περιοχή ενδιαφέροντος των. Και εδώ τι λέει ο δήμος; A! Όχι! Πρέπει εσύ πολίτη να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. να πας να πιάσεις εσύ τον τύπο που το παίζει σουηδός ή γερμανός (ε;) και να βρεις άκρη μόνος σου!

Περιμένουμε απάντηση από το δήμο Καστοριάς

Α) Για την εθνικότητα του …δράστη

και

Β) Εξηγήσεις για το πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά με τέτοιους τρόπους και αν έχουμε καμία ζώνη προτεκτορατικού τύπου όπου κουμάντο πλέον κάνουν άλλοι. Πείτε το να το ξέρουμε δηλαδή. Πουλήσαμε και την οδό Πυθαγόρα στην Καστοριά και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Στο τέλος αν δεν …τους κάνει κόπο, ας μας πουν αν σκέφτονται να αποκαταστήσουν την νομιμότητα και πως. (Αν ισχύει ότι δεν έχει δοθεί καμία άδεια για την εν λόγω τοποθέτηση)

 

 

Πριν...
Πριν…
kolonakia
Μετά…

meta-2 meta-3

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria