ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

diabhths-kastoria

Έχουμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσουμε εκ μέρους της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας (Δ.Ε.Β.Ε.) να συμμετέχετε στην Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη» στο πλαίσιο ενημέρωσης και εκπαίδευσης ιατρών, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού και ασθενών σε θέματα Σακχαρώδη Διαβήτη, που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά στις 9-10 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Limneon.

Η Επιστημονική Εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καστοριάς και μοριοδοτείται με 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης είναι 5 ώρες.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης ασθενών σε θέματα με Σακχαρώδη Διαβήτη, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2015 Ημερίδα για το κοινό στο Δημαρχείο Καστοριάς, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή σας, η οποία θα συμβάλλει στην επιτυχία της Επιστημονικής Εκδήλωσης.

το πρόγραμμα του συνεδρίου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria