ΘΛΙΒΕΡΟ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΓΑΤΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! - OlaDeka

ΘΛΙΒΕΡΟ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΓΑΤΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

gata-dentro

«Καλησπέρα σας, σας παρακαλώ πολυ, δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ!!!! Εδώ και μια εβδομάδα! Ειναι εγκλωβισμένο ενα γατάκι στο κυπαρίσσι της εκκλησίας της Εβραιδας και φωνάζει και δεν μπορεί να κατέβει! Σημερα κάλεσα την πυροσβεστική ( εγώ δεν το είχα ακούσει τις προηγούμενες μερες και νόμιζα πως είχε κατέβει ), ήρθανε το μεσημέρι με το ζόρι με το μικρό πυροσβεστικό ρίξανε νερό με την μάνικα ταχα για να φοβηθεί και να κατέβει αλλα αυτο δεν μπορεί να κατέβει. Μετά γελώντας μας είπανε “ε βάλτε λιγο σαλάμι εδώ κάτω να το μυρίσει να δείτε πως θα κατέβει” και σηκώθηκαν και έφυγαν!!!!!! Δηλαδή επιδη ειναι γάτα δεν μας νοιάζει;;;;;;;;; Δεν ξέρω που να απευθυνθώ!!!!! Υπόψιν οτι η μητέρα μου ειναι η κυρία που περιποιηται τα σκυλιά στο κοινοκομειο και εχει ενημερωθεί για το θέμα αλλα η γυναίκα δεν εχει τα απαρετητα για τέτοια διάσωση! Και η ίδια μου είπε να πάρω την πυροσβεστική. Την ενημέρωσα για οτι έγινε, πήρε στη ΔΕΗ και ζήτησε απο εκει βοήθεια αλλα της είπανε πως δεν μπορούν να ανέβουν σε δέντρο! Μονο αν ειναι κολόνα της ΔΕΗ εχουν δικαίωμα να ανέβουν! Δηλαδή αν ήταν κάποιο παιδάκι αντί για γατάκι τι θα γινότανε;;;;;;; Ειναι κρίμα, ψυχούλα εχει κι αυτο!!!!!»

 

Αυτό ήταν το πρώτο αγωνιώδες μήνυμα που μας έστειλε την Πέμπτη αναγνώστρια μας. Δείτε την συνέχεια, από τότε δεν έχει βρεθεί λύση:

 

 

 

Καλησπέρα σας, σας παρακαλώ πολυ, δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ!!!! Εδώ και μια εβδομάδα! Ειναι εγκλωβισμένο ενα γατάκι στο κυπαρίσσι της εκκλησίας της Εβραιδας και φωνάζει και δεν μπορεί να κατέβει! Σημερα κάλεσα την πυροσβεστική ( εγώ δεν το είχα ακούσει τις προηγούμενες μερες και νόμιζα πως είχε κατέβει ), ήρθανε το μεσημέρι με το ζόρι με το μικρό πυροσβεστικό ρίξανε νερό με την μάνικα ταχα για να φοβηθεί και να κατέβει αλλα αυτο δεν μπορεί να κατέβει. Μετά γελώντας μας είπανε “ε βάλτε λιγο σαλάμι εδώ κάτω να το μυρίσει να δείτε πως θα κατέβει” και σηκώθηκαν και έφυγαν!!!!!! Δηλαδή επιδη ειναι γάτα δεν μας νοιάζει;;;;;;;;; Δεν ξέρω που να απευθυνθώ!!!!! Υπόψιν οτι η μητέρα μου ειναι η κυρία που περιποιηται τα σκυλιά στο κοινοκομειο και εχει ενημερωθεί για το θέμα αλλα η γυναίκα δεν εχει τα απαρετητα για τέτοια διάσωση! Και η ίδια μου είπε να πάρω την πυροσβεστική. Την ενημέρωσα για οτι έγινε, πήρε στη ΔΕΗ και ζήτησε απο εκει βοήθεια αλλα της είπανε πως δεν μπορούν να ανέβουν σε δέντρο! Μονο αν ειναι κολόνα της ΔΕΗ εχουν δικαίωμα να ανέβουν! Δηλαδή αν ήταν κάποιο παιδάκι αντί για γατάκι τι θα γινότανε;;;;;;; Ειναι κρίμα, ψυχούλα εχει κι αυτο!!!!!

Στάλθηκε από το χρήστη [email protected]

Συγγνώμη αλλά το είδαμε τώρα. Έχει λυθεί το πρόβλημα?
9 Οκτωβρίου 2:42 μ.μ.
Καλησπέρα, οχι παιδια. Η γάτα ειναι ακόμα στο δέντρο, πήρα πάλι την πυροσβεστική σημερα το πρωί. Τα παιδια που ήρθαν σημερα ήταν πολυ ευγενικά αλλα μου εξήγησαν πως το μεγάλο όχημα με το καλάθι δεν μπορεί να περάσει απο αυτόν τον δρόμο και επίσης επιδη εχει ΚΑΛΟΔΙΑ της ΔΕΗ ειναι πολυ επικίνδυνο.
Η γάτα τελικά την οποία σημερα την είδαμε ειναι μεγάλη αλλα δεν κατεβαίνει με τιποτα! Ειναι τέρμα επάνω, μίλησα και με την μητέρα μου η οποία μου είπε να την αφήσω μηπως και κατέβει μόνη της.
Ο κος Παναγιωτοπουλος σκευτικε την ΕΜΑΚ αλλα ειμαι σίγουρη πως για μια γάτα δεν θα ασχοληθεί κανείς! Αλλα εγώ ρωτάω, κι αν ήταν παιδι πάνω στο δέντρο και οχι γάτα; Πως θα το κατέβαζαν;
9 Οκτωβρίου 2:48 μ.μ.
Τέλος πάντων, ευχαριστώ πολυ για το ένδοιαφερον που δείξατε αλλα η γάτα θα μείνει στο δέντρο! Όλοι λένε ας την θα κατέβει μόνη της…………

Στάλθηκε από το χρήστη Petros Smixiotis

Έχουμε κανα νεότερο? Μη μας πειτε ότι είναι ακόμη πανω?
10 Οκτωβρίου 9:00 μ.μ.
Ναι παιδια ειναι ακομα στο δεντρο!!!!!!!
10 Οκτωβρίου 9:01 μ.μ.
Καντε κατι δεν γινεται!!!!! Θα ψωφισει το καημενο!!!!!!!!
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria