Kopenhagen Fur: Οι νέοι Ευρωπαίοι διδάχθηκαν για τη γούνα στην Ελλάδα με το Summer School Fur Creativity Camp - OlaDeka

Kopenhagen Fur: Οι νέοι Ευρωπαίοι διδάχθηκαν για τη γούνα στην Ελλάδα με το Summer School Fur Creativity Camp

«Το θερινό σχολείο μόλις τελείωσε, αλλά το πιλοτικό πρόγραμμα ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά καλοκαίρια ακόμα»

Η Kopenhagen Fur υποστήριξε μια νέα, δημιουργική δράση θερινού σχολείου, το οποίο συγκεντρώνει και εκπαιδεύει τους νέους Ευρωπαίους του κλάδου της γούνας (από σχεδιαστές, γουνοποιούς, εμπόρους, φαρμαδόρους, μέχρι ανθρώπους του marketing και της επικοινωνίας.

Ο ήλιος έκαιγε όταν 26 ελπιδοφόροι νέοι από 11 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες έφταναν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 27 Αυγ 2015. Ήταν η αρχή των δέκα ημερών μιας περιεκτικής και έντονης εκπαιδευτικής διαδικασίας τόσο στην Καστοριά όσο και στην Σιάτιστα, περιοχές που χαρακτηρίζονται ως η Μέκκα της Ελληνικής βιομηχανία γούνας.

Το Fur Europe και η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας διοργάνωσαν το Summer School Fur Creativity Camp, κατά το οποίο η ομάδα των νέων ανθρώπων επισκέφθηκε μια φάρμα, ένα βυρσοδεψείο, μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις γούνας και διδάχθηκε σε τεχνικές σχεδιασμού, την ηθική των ζώων, τις πωλήσεις και και τις στρατηγικές επικοινωνίας – όλα κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης επίσκεψης.

Στήριξη από Kopenhagen Fur

Η Kopenhagen Fur υποστήριξε το έργο και συνέβαλε με τα απαραίτητα υλικά γούνας. Έτσι οι συμμετέχοντες μπορούσαν να διδαχθούν το πως τα υλικά και οι τεχνικές  συνεργάζονται για να προσφέρουν τις διάφορες  δημιουργικές δυνατότητες και εκφράσεις της γούνας σήμερα.

«Ως ο μεγαλύτερος οίκος δημοπρασιών δερμάτων του κόσμου σίγουρα θα πρέπει να υποστηρίζει ένα τέτοιο project, επειδή είναι σημαντικό οι νέοι να μπορούν να δουλεύουν με ποιοτική πρώτη ύλη γούνας», λέει ο Thomas Andersen, επικεφαλής του στούντιο της Kopenhagen Fur.

Το θερινό σχολείο μόλις τελείωσε, αλλά το πιλοτικό πρόγραμμα ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά καλοκαίρια ακόμα.

«Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, και έχουμε δημιουργήσει ένα ίδρυμα για τη διοργάνωση παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον για τη νεολαία», λέει ο Adam Gono, συντονιστής έργου στο Fur Europe.

MG_2845
Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, και έχουμε δημιουργήσει ένα ίδρυμα για τη διοργάνωση παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον για τη νεολαία, λέει ο Adam Gono, συντονιστής έργου στο Fur Europe
MG_2826 (1)
Ο υπεύθυνος της Kopenhgen Fur στην Ελλάδα κ.Λεωνίδας Μπούτης
MG_2851
Kopenhagen Fur: Οι νέοι Ευρωπαίοι διδάχθηκαν για τη γούνα στην Ελλάδα με το Summer School Fur Creativity Camp

MG_2830 MG_2832 MG_2834

img_1308
Kopenhagen Fur: Οι νέοι Ευρωπαίοι διδάχθηκαν για τη γούνα στην Ελλάδα με το Summer School Fur Creativity Camp

img_1230 img_1261 img_1271 img_1285 img_1290 img_1324 img_1335 img_1364 img_1365 img_1375 img_1423 img_1461

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria