Γούνες με τσιπάκια από τον Απρίλιο του 2016 στις κύριες αγορές μας - OlaDeka

Γούνες με τσιπάκια από τον Απρίλιο του 2016 στις κύριες αγορές μας

Στην πρώην KGB η διαδικασία των ελέγχων!!!

TSIPAKI-GOUNA

Μετά τα άρθρα του oladeka που πρώτο και σε αποκλειστικότητα αποκάλυψε τα νέα μέτρα με τα τσιπάκια που πρόκειται να εφαρμοστούν και μάλιστα με υπογραφή των στελεχών της πρώην KGB στη Ρωσία όσον αφορά στον έλεγχο εφαρμογής τους (και γενικότερα στην Ευρασιατική αγορά) ακολουθούν και άλλα δημοσιεύματα από τον τοπικό τύπο. Δείτε ένα από αυτά:

Στην πρώην KGB η διαδικασία των ελέγχων!!!

Της Γιάννας Λούσιου

Στην εφαρμογή αυστηρών μέτρων σε ό,τι αφορά την εισαγωγή προϊόντων – ανάμεσά τους και η γούνα – προσανατολίζονται οι χώρες της Ευρωασιατικής Οικονομικής Ζώνης (Ρωσία, Λευκορωσία, Κιργιστάν, Αρμενία, Καζαχστάν), προκειμένου να πατάξουν το λαθρεμπόριο. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό σε φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, οι προαναφερόμενες χώρες σκοπεύουν να εισάγουν μόνο προϊόντα τα οποία θα φέρουν ταμπέλες (labels), όπου θα αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία τους. Το μέτρο θα εφαρμοστεί  πιλοτικά από τον Απρίλιος 2016.

Κύρια αιτία για την απόφαση των εν λόγω κρατών δεν ήταν άλλη από την απώλεια πολλών πόρων, καθώς το 80% των γουναρικών που εισάγονται στην Ευρωασιατική Οικονομική Ζώνη γίνεται με μη νόμιμους τρόπους.

Η διαδικασία θα είναι απλή με την έκδοση ενός πιστοποιητικού και την τοποθέτηση ενός τσιπ στα εξαγόμενα προϊόντα, τα οποία θα αποστέλλει στον παραγωγό ο πελάτης του. Αξίζει να σημειωθεί πως η όλη διαδικασία των ελέγχων έχει ανατεθεί στην πρώην KGB!!!

σ.σ. Δημοσιεύουμε και πάλι το video του oladeka για όσους δεν το είδαν στην πρώτη ανάρτηση:

Πηγή  (Εικόνα και video oladeka)

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria