Δείτε σήμερα στο Top Channel το Ταξιδεύοντας με την κουζίνα με θέμα την Καστοριά - OlaDeka

Δείτε σήμερα στο Top Channel το Ταξιδεύοντας με την κουζίνα με θέμα την Καστοριά

Φωτογραφίες

Η εκπομπή ξεκίνησε να μεταδίδεται σε 15 περίπου περιφερειακά κανάλια και αυτήν την Τέταρτη 8:00 μμ και το Σάββατο 14:00 το μεσημέρι θα μεταδοθεί και στο Top chanel της Κοζάνης.

Ταξιδεύοντας με την κουζίνα στην Καστοριά

Επόμενο ταξίδι μας για την φετινή τηλεοπτική σεζόν η υπέροχη Καστοριά. Η πόλη με τις 72 βυζαντινές εκκλησίες, είναι η μόνη που σώζει σε μεγάλο βαθμό αδιάλειπτα τη βυζαντινή και μεταβυζαντινή μνήμη.

Βεβαίως στην Καστοριά οι γεύσεις και τα αρώματα περισσεύουν γι΄ αυτό και εμείς επισκεφτήκαμε ένα σύγχρονο τσιπουράδικο απολαμβάνοντας τους μεζέδες μας.

Το «Τσιπουράδικο του Θωμά» είναι ένα εστιατόριο με πάνω από 120 προτάσεις τις οποίες επιμελείται με μεράκι και αγάπη ο ίδιος ο Θωμάς αλλά και η μητέρα του (η Βασίλω) με το πλέον παραδοσιακό τρόπο. Κρυµµένο πίσω από το Εµπορικό, έχει κερδίσει εδώ και µία πενταετία τη δική του σταθερή πελατεία, που το ανέδειξε το 2011 ως το καλύτερο τσιπουράδικο. Καθηµερινά 12:30-00:30.(Αθ. Διάκου 58, πίσω από το Εµπορικό, τηλ. 24670 87040, κιν. 6934 975567)

Στα γυρίσματα πήρε μέρος και ο chef Ηλίας Αντωνιάδης.

Επίσης δείτε υπέροχες εικόνες από το ενυδρείο Καστοριάς ενώ την διασκέδαση μας, την εξασφάλισε ο πολιτιστικός όμιλος «Μύησης» που χόρεψε δύο Καστοριανούς χορούς στο Αρχοντικό “Πηχαιών”.

Μια χορταστική εκπομπή όνομα και πράγμα που δεν πρέπει να χάσετε.

kouzina

sarmades

skoumpri-fava

kastoria

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria