ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΒΕΡΓΟΥ

UCL-KASTORIA

Στο πλαίσιο της εκπόνησης πανεπιστημιακής έρευνας στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου (UCL) με θέμα τη βιωσιμότητα του τουρισμού και της πολιτιστικής κληρονομιάς, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε μία ομάδα συζήτησης για το νομό της Καστοριάς.

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας πάνω σε ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς στην περιοχή.

Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, ώρες 17:30 και 19:30, και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, ώρες 18:30 και 20:30, στο Αρχοντικό «Βέργου» (Αϊδήτρας 12, Καστοριά).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετέχουν σε μία μόνο ομάδα- συνάντηση (διάρκειας περίπου 1 ώρας και 30 λεπτών), κατόπιν συνεννόησης.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα αποζημιωθούν για το χρόνο τους με το συμβολικό αντίτιμο των 10 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στείλτε μας μήνυμα στην ομάδα μας στο facebook: Καστοριά – Ομάδες συζητήσεων.

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ – ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ

 

UCL INSTITUTE FOR SUSTAINABLE HERITAGE

THE BARTLETT, UCL FACULTY OF THE BUILT ENVIRONMENT

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria