ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΟΔΑΣ 2015-2016 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ - OlaDeka

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΟΔΑΣ 2015-2016 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μαθητευόμενοι σπουδαστές Σχολών Σχεδίου Μόδας και απόφοιτοι των τελευταίων 4 ετών .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

WOMENSWEAR

MENSWEAR

ΑΠΟΣΤΟΛΗ  με e-mail στο HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected] της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να στείλουν α) Τα Σχέδιά τους (έως 3) το ένα το οποίο θα είναι μόνο από γούνα και δύο υποστηρικτικά κομμάτια που θα εμπεριέχουν γούνα   σε Α4 ( jpeg Format, όχι μεγαλύτερα από 2ΜΒ). β)Βιογραφικό Σημείωμα

ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Τα σχέδια των νικητών θα γίνουν έτοιμα ενδύματα με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και θα ακολουθήσει η φωτογράφιση των ετοίμων πλέον ενδυμάτων τους.

Κατόπιν θα δοθεί στους νικητές ένα link όπου θα πρέπει να  στείλουν τις  αιτήσεις τους, μαζί με όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (στα Αγγλικά) καθώς επίσης και την φωτογραφία του έτοιμου ενδύματος. Την επιμέλεια και τα έξοδα της φωτογράφισης αναλαμβάνει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα συμμετέχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2016, που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας IFF σε συνεργασία με την VOGUE, από τον οποίο διαγωνισμό θα επιλεγούν 12 νικητές που θα μεταβούν στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της MI-FUR. Τα έξοδά των 12 νικητών απ’ όλο τον κόσμο για Μιλάνο τα καλύπτει η IFF.

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν γουνοποιητικές επιχειρήσεις και να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο προϊόν της γούνας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στα τηλέφωνα 2467022171 & 2467027980 (9:30-13:30) e-mail:  HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected]  .

         ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                         ΔΗΜΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria