Η πραγματική Νέα Δημοκρατία του αύριο, θα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - OlaDeka

Η πραγματική Νέα Δημοκρατία του αύριο, θα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Είναι ντροπή το 28% του λαού να στηρίζει την παράταξη του Σαμαρά και του Μεϊμαράκη, ένα κόμμα χωρίς καμία ιδεολογική ταυτότητα, που ξεπούλησε την πατρίδα και έκοψε τους δεσμούς με τη θρησκεία και την οικογένεια.

Την επομένη των εκλογών αποτελεί πάγια τακτική των εκλογολόγων να αναζητούν νικητές και ηττημένους. Και ήδη από το πρωί της Δευτέρας (21/09/2015) σπεύδουν να παρουσιάζουν και να αναλύουν τα πρώτα τους συμπεράσματα για το αποτέλεσμα των εκλογών που χάρισε μια ακόμη θριαμβευτική νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι εκλογολόγοι, βέβαια, μαζί με τους δημοσκόπους πρέπει – υπό φυσιολογικές συνθήκες – να σπεύσουν να… κρυφτούν, καθώς για μια ακόμη φορά ο ελληνικός λαός τους έδειξε… κόκκινη κάρτα, υποχρεώνοντάς τους να γνωρίσουν άπαντες, μια ακόμη ταπεινωτική ήττα.

Μια ήττα διπλής κατεύθυνσης, καθώς δεν απέτυχαν παταγωδώς να ανιχνεύσουν προθέσεις και τάσεις των ψηφοφόρων ως προς την στάση τους στην κάλπη έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και απέναντι στο δεύτερο μεγάλο κερδισμένο της κυριακάτικης εκλογικής μάχης, τον Πάνο Καμμένο.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεχόμενοι έναν ανελέητο πόλεμο, που έφτασε στα όρια της προβοκάτσιας από τα συστημικά ΜΜΕ και τους δημοσκόπους, κατόρθωσαν να εισέλθουν στη Βουλή, συγκεντρώνοντας 3,69%.

Αποτελεί, όμως, ντροπή για εκείνους τους δεξιούς ψηφοφόρους που πιστεύουν – πέντε χρόνια μετά την απόλυτη κοροϊδία που τους προσέφερε ως… ανταμοιβή η Νέα Δημοκρατία – πως το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ένα κόμμα που έχει χάσει κάθε ίχνος «σύνδεσης» με τις αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, μπορεί – πράγματι – να τους παρέχει όλα αυτά που προσδοκούν.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφισβήτηση πια, πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί ένα… κουφάρι δεξιών πολιτικών ιδεολογιών, σε αντίθεση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, που αποτελούν το μοναδικό δημοκρατικό κόμμα στην Ελλάδα που εκφράζει τη λαϊκή δεξιά και προασπίζει τα συμφέροντα της πατρίδας. Ένα πατριωτικό κόμμα που κρατά τις δυνάμεις του, ένα κόμμα που ποτέ δεν έχει χάσει τους δεσμούς με τη θρησκεία και την οικογένεια, ένα κόμμα που οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας «επιβάλλεται» να το δουν με άλλο μάτι, από εδώ και στο εξής, αφήνοντας πίσω τους μια παράταξη που παραπαίει και που αποδεδειγμένα δεν μπορεί τίποτα να τους προσφέρει, γνωρίζοντας τέσσερις σερί εκλογικές ήττες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Το 28% των ψηφοφόρων που επιμένουν και στηρίζουν αυτό το δεξιό ιδεολογικό «κουφάρι», το κόμμα που έχει για… εκπροσώπους του τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, οφείλουν να παρακολουθούν πλέον στενά τις δράσεις του Πάνου Καμμένου. Και να κρίνουν την πολιτική που θα εφαρμόσει ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και το κόμμα του στη νέα διακυβέρνηση, προκειμένου να τον στηρίξουν ανεβάζοντας συνεχώς τα ποσοστά των ΑΝΕΛ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν μπροστά τους μια ακόμη δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας και ένα ακόμη στοίχημα, το οποίο ήδη αρχίζουν να κερδίζουν. Να πιστοποιήσουν στη συνείδηση όλων των δεξιών ψηφοφόρων πως ο Πάνος Καμμένος, ένας πολιτικός που δεν ξεπούλησε τις δεξιές του αξίες για να γίνει… αρεστός στο σύστημα της διαπλοκής και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ένα κόμμα που δεν πρόδωσε την πατρίδα, δεν έκοψε τα δεσμά του με τη θρησκεία και την οικογένεια, αποτελούν τη μόνη πραγματικά δεξιά παράταξη.

Από σήμερα, κιόλας, οι ΑΝΕΛ και ο αρχηγός τους «τρέχουν» με χίλια για να συγκεντρώσουν δίπλα τους τη μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά και του Μεϊμαράκη.

Μια πλειοψηφία ικανή, τα επόμενα χρόνια, να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι «συνοδευτικό» στην άσκηση πολιτικής διακυβέρνησης της χώρας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria