Δήμος Καστοριάς: Δημοπρασία εκμίσθωσης κτιρίου (ξύλινη κατασκευή) στο Δασάκι Μεσοποταμίας - OlaDeka

Δήμος Καστοριάς: Δημοπρασία εκμίσθωσης κτιρίου (ξύλινη κατασκευή) στο Δασάκι Μεσοποταμίας

Ποιο είναι το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς

Δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του κτιρίου (ξύλινη κατασκευή) που βρίσκεται στο δασάκι Μεσοποταμίας του Δήμου Καστοριάς, συνολικού εμβαδού 48,25 τ.μ. με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχείρηση παροχής υπηρεσιών μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος).

Η δημοπρασία θα  διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου), ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015  και  ώρα 12:00μ.μ. έως 12:30μ.μ. 

Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο ετήσιο μίσθωμα) ορίζεται το ποσόν τωντριακοσίων ευρώ  (300,00€).

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό υποβάλλονται  τα εξής δικαιολογητικά:

  • Έγγραφα νομιμοποίησης του προσφέροντος: φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας εφόσον είναι φυσικό πρόσωπο καθώς και του εγγυητή του.

Εάν πρόκειται για νομικό πρόσωπο αντίγραφο του αρχικού καταστατικού του νομικού προσώπου καθώς και κάθε τροποποίηση αυτού και σε περίπτωση αντίγραφο αποσπάσματος πρακτικού του Δ.Σ του με το οποίο αποφασίζεται η συμμετοχή στη διακήρυξη και ορίζεται το πρόσωπο που εξουσιοδοτείται να υπογράψει την προσφορά, καθώς και ο αντίκλητος με πλήρη στοιχεία ταυτότητας και διεύθυνσης αυτού που εξουσιοδοτείται να παραλαμβάνει τα έγγραφα που έχουν σχέση με την παρούσα

  • Να καταθέσει στην επιτροπή διενεργείας της δημοπρασίας, γραμμάτιο συστάσεως παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή ανεγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων περί παρακαταθέσεως σε αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή άλλου ο οποίος ενεργεί για λογαριασμό του διαγωνιζομένου, ομολογιών Δημοσίου, Τραπέζης, ή Οργανισμού κοινής ωφελείας, που αναγνωρίζεται για εγγυοδοσίες, ποσό ίσο προς το ένα δέκατο (1/10) του οριζόμενου ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς της διακήρυξης, υπολογιζόμενου για ένα έτος.

Η εγγυητική επιστολή του τελευταίου πλειοδότη αντικαθίσταται μετά την υπογραφή της σύμβασης με άλλη σε ποσοστό 10% επί του επιτευχθέντος ετησίου δικαιώματος για την εξασφάλιση της έγκαιρης και μέσα στις οριζόμενες προθεσμίες από την διακήρυξη καταβολής του μισθώματος.

  • Δημοτική ενημερότητα δική του και του εγγυητή του
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβε γνώση των όρων της δημοπρασίας και τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβε γνώση της κατάστασης του προς εκμίσθωση χώρου

Η διεξαγωγή της Δημοπρασίας θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81 και τους όρους της  αριθμ. 229/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται από την Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Διεύθυνση Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο,  Τηλέφωνο 24673 51156 – 51157,  FAX 24670 24711).

 

 

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

Αγγελής Ανέστης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria