ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΦΥΓΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΙΟΥ - ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ EIXAME ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ - OlaDeka

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΦΥΓΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΙΟΥ – ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ EIXAME ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕΓΑΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΦΩΤΙΟΥ

Δείτε ΕΔΩ το άρθρο που δημοσιεύσαμε δύο μέρες πριν σιγήσει το αηδόνι των Τζουμέρκων. 

Εφυγε από τη ζωή ο ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα και παραδοσιακός τραγουδιστής, Χρήστος Φωτίου.

Ο Χρήστος Φωτίου άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια του αγαπημένου του χόμπι, του κυνηγιού, στην περιοχή Κάτω Αθαμάνιο Αρτας.

Ηταν εκείνος που είχε τραγουδήσει και γράψει τους στίχους του τραγουδιού του πρωθυπουργού και πανηγύριζε με μοναδικό τρόπο τις εκλογικές νίκες του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην Αρτα στ’ Αθαμάνιο, Δευτέρα πριν να φέξει, βγάλαμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα τον Αλέξη… Και σε στεριά και θάλασσα, πάλι να ξαναφέξει, ξανά να φέρεις τη χαρά γεια σου λεβέντη Αλέξη», ήταν ένας στίχος του άσματος.

Μάλιστα, μετά τη νίκη της 20ής Σεπτεμβρίου σε ορεινό χωριό στα Τζουμέρκα είχαν στήσει τρικούβερτο γλέντι για τη νίκη του κόμματος, με τον Χρήστο Φωτίου να τραγουδά.

 

Χρήστος Φωτίου o πασίγνωστος δημοτικός τραγουδιστής των Τζουμέρκων. Το συνεργείο της StarSystemPro κατέγραψε παραδοσιακά τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος στους παραμυθένιους καταρράκτες των Θεοδώριανων. Τα στελέχη της StarSystemProπαρέμειναν σχεδόν δύο μήνες στα Τζουμέρκα και εκτός των προγραμματισμένων θεμάτων βάσει σεναρίου, κατέγραψαν ακόμη και ερασιτεχνικά videos σε αυτή την πανέμορφη περιοχή που ο φακός δεν την…χορταίνει.

fotiou-Smixiotis
O Χρήστος Φωτίου με τον σκηνοθέτη της StarSystemPro Πέτρο Σμιξιώτη στους καταρράκτες των Θεοδωριάνων

Δείτε making of του ντοκιμαντέρ και πλάνα από γλέντι δεκαπενταύγουστου (στο τραγούδι πάλι ο Χρήστος Φωτίου) στην πλατεία του χωριού απ όπου κατάγεται ο Αλέξης Τσίπρας, το Αθαμάνιο:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria