Σύλληψη δύο αλλοδαπών στην Κοζάνη για κλοπή - OlaDeka

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στην Κοζάνη για κλοπή

ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΕΙΧΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗ…ΜΟΔΑ

Εξιχνιάστηκε μία ακόμη κλοπή που διαπράχθηκε στην πόλη της Κοζάνης

Χθες (01-08-2015) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, (έναν 47χρονο και μία 42χρονη) για κλοπή.

Συγκεκριμένα, χθες (01-08-2015) το πρωί, η 42χρονη προσποιουμένη την πελάτισσα σε κατάστημα ειδών ένδυσης στην Κοζάνη, ιδιοκτησίας 48χρονης ημεδαπής, κατάφερε να αφαιρέσει ρούχα αξίας τριακοσίων πενήντα ευρώ (350,00€), ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που την ανέμενε και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις, το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο εντοπίστηκε και ο 47χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και η 42χρονη.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού σε οικία των προαναφερόμενων στη Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη ένδυσης, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν. Από τη συνεχιζόμενη έρευνα, προέκυψε ότι τα ανωτέρω είδη ένδυσης, είχε αφαιρέσει η 42χρονη από κοινού με τη 17χρονη κόρη της, από κατάστημα ιδιοκτησίας 39χρονης ημεδαπής στην πόλη της Κοζάνης, κατά το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο.

Σε βάρος της 17χρονης αλλοδαπής σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria