Συνάντηση του Αντιδημάρχου Δ. Πετρόπουλου με τη διοίκηση της παθολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ - OlaDeka

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Δ. Πετρόπουλου με τη διοίκηση της παθολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

kastoria

Την υψηλή σημασία του συνεδριακού τουρισμού και δη του ιατρικού ως τουριστικού προϊόντος τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κος Δημήτρης Πετρόπουλος στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της παθολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, χθες Πέμπτη 13 Αυγούστου.

Ειδικότερα, ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι στη γενικότερη αναπτυξιακή τουριστική πολιτική που εφαρμόζει ο Δήμος Καστοριάς, προωθεί και τον συνεδριακό τουρισμό ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους και δυναμικούς τομείς για το τοπικό τουριστικό προϊόν. Οι άρτιες κτιριακές υποδομές, η εύκολη πρόσβαση, η φυσική ομορφιά, η εξαιρετική γαστρονομία και η φημισμένη φιλοξενία, καθιστούν αναμφίβολα την Καστοριά ως έναν ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση ιατρικών κι όχι μόνο συνεδρίων.

Από την πλευρά του ο διευθυντής-Αν. Καθηγητής της παθολογικής κλινικής κος Απόστολος Χατζητόλιος επισήμανε στον κ. Πετρόπουλο ότι υπάρχει πλήθος μονάδων υγείας στην Ελλάδα, και δη εξειδικευμένων τμημάτων όπως η κλινική που προΐσταται, που μπορούν να παρέχουν τις δωρεάν υπηρεσίες τους σε πολίτες ενόψει συνεδρίων, όπως το συνέδριο παθολογίας που θα πραγματοποιήσει η κλινική του ΑΧΕΠΑ στην πόλη μας, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο κος Πετρόπουλος υποσχέθηκε στον κ Χατζητόλιο ότι τόσο ο Δήμος Καστοριάς όσο και ο ίδιος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή, συνδράμοντας στην αποτελεσματική διεξαγωγή του συνεδρίου στην πόλη μας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria