Ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Καστοριάς για τα σενάρια του πετρελαίου θέρμανσης της φετινής περιόδου - OlaDeka

Ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Καστοριάς για τα σενάρια του πετρελαίου θέρμανσης της φετινής περιόδου

Αισιόδοξος ακούστηκε ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Καστοριάς, κ. Λάζαρος Ζήσης για την μείωση της τιμής του πετρελαίου, μιλώντας στον Antennes FM.

KASTORIA

«Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι η κατάργηση της εξίσωσης και η μείωση του φόρου. Πρακτικά για εμάς αυτό σημαίνει ότι το πετρέλαιο θέρμανσης θα κυμανθεί από 65 έως 75 λεπτά το λίτρο. Δεν θα υπάρχει πλέον ανώτατο πλαφόν όπως τις προηγούμενες χρονιές. Πιστεύω ότι εάν εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο θα είναι πολύ καλή λύση για τους πολίτες, καθώς θα γνωρίζουν την τιμή και θα ξέρουν πόσο πετρέλαιο μπορούν να προμηθευτούν. Προς αυτή την κατεύθυνση τείνει η κυβέρνηση.»

Για την πτώση που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στις τιμές των καυσίμων, αλλά και για την επιστροφή της τρίτης δόσης του πετρελαίου θέρμανσης ο κ. Ζήσης δήλωσε:
«Τα καύσιμα γενικά είχαν πτωτική τάση. Ελπίζουμε να πέσουν κι άλλο. Από καιρό υπήρχαν τα προβλήματα με την τελευταία δόση. Από την τρίτη και τελευταία δόση σε ορισμένους έχουν μπει κάποια χρήματα. Πιστεύω ότι αν ομαλοποιηθεί λίγο η κατάσταση αυτά τα χρήματα δεν θα χαθούν.» κατέληξε ο κ. Ζήσης.

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria