Αντίστροφη μέτρηση για τους τελικούς beach volleyball Μasters στη λίμνη Βεγορίτιδα - OlaDeka

Αντίστροφη μέτρηση για τους τελικούς beach volleyball Μasters στη λίμνη Βεγορίτιδα

Μετά το πέρας των τεσσάρων Οpens και των τριών Μasters σε επιλεγμένες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας, το Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley Masters ολοκληρώνει τη φετινή του διαδρομή, στις αναβαθμισμένες και καλαίσθητες εγκαταστάσεις του beach bar ammos στη λίμνη Βεγορίτιδα, με τη διεξαγωγή των τελικών.
Ο Άγιος Παντελεήμονας θα αποτελέσει το τριήμερο 7-9 Αυγούστου το επίκεντρο του αθλήματος του καλοκαιριού, συγκεντρώνοντας τα κορυφαία δίδυμα σε άνδρες και γυναίκες, από τα οποία θα αναδειχθούν οι φετινοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.
Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 8 ομάδες ανδρών και γυναικών, σύμφωνα με τη βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί από τα Masters και τα Opens. Οι ομάδες θα εκκινήσουν από μηδενική βαθμολογική βάση και στον προκριματικό γύρο θα ισχύσει η διαδικασία του αποκλεισμού με δυο ήττες. Ο ανταγωνισμός προβλέπεται ιδιαίτερα υψηλός, καθώς θα συμμετάσχουν οι Εθνικές ομάδες, με τους Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνη στους άνδρες και τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στις γυναίκες.
Η ανάθεση της διοργάνωσης Master στο γραφικό χωριό του Δήμου Αμυνταίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πιστοποιεί την αποδοτικότητα της επένδυσης των αδερφών Ναουμίδη στο άθλημα και παράλληλα τη δυνατότητα της περιοχής να φιλοξενεί υψηλού επιπέδου αθλητικές δραστηριότητες, λόγω του φυσικού κάλλους που τη χαρακτηρίζει (βουνό και υδροβιότοπος).Οι τελικοί αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου της περιοχής, που θα έχει τη ευκαιρία να παρακολουθήσει και να γνωρίσει από κοντά το δημοφιλέστερο άθλημα του καλοκαιριού.
Η αθλητική γιορτή, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι θα περιλαμβάνει μουσικές-dance βραδιές, στη προσπάθεια των διοργανωτών να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria