«Ανοίγει» το κυνήγι στις 20 Αυγούστου - OlaDeka

«Ανοίγει» το κυνήγι στις 20 Αυγούστου

Τα capital control αποθαρρύνουν τους ξένους κυνηγούς

KYNHGI

Πανέτοιμοι έιναι οι περίπου 1.500 κυνηγοί του νομού μας για την πρώτη έξοδό τους στους κάμπους και στα όρη του νομού. Τόσο ο πρόεδρος του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Ρεσίνης, όσο και ο πρόεδρος του 2ου Κυνηγετικού Συλλόγου κ.Παπανικολάου ευχήθηκαν σήμερα στονAntennes FMκαλά κυνήγια“, αλλά επέστησαν σε όλους τους κυνηγούς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (γιλέκο κτλ) ώστε να διανύσουμε όλη αυτή την περίοδο χωρίς κανένα ατύχημα.

Τα capital control αποθαρρύνουν τους ξένους κυνηγούς

Η κρίση της εποχής φαίνεται σύμφωνα με τις δηλώσεις των δυο προέδρων να αποθαρρύνει τους αμέτρητους κυνηγούς που ερχόταν προηγούμενες χρονιές από πολλά μέρη της χώρας για να κυνηγήσουν στην Καστοριά. Αυτό έχει και τα καλά του διότι θα υπάρχουν περισσότερα θηράματα για τους ντόπιους κυνηγούς, έχει όμως και τα κακά του για την τοπική οικονομία, αφού αυτοί οι άνθρωποι ξόδευαν χρήματα κατά την παραμονή τους στην Καστοριά.

Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος ενόψει της κυνηγητικής περιόδου έχει ήδη πραγματοποιήσει πριν λίγες ημέρες την καθιερωμένη του γιορτή, ενώ ο 2ος Κυνηγετικός Σύλλογος την πραγματοποιεί αύριο σε συνεργασία με την Σκοπευτική Λέσχη Κωσταραζίου στο Σκοπευτήριο Κωσταραζίου.

Φυσικά υπάρχουν και οι αντίθετοι με το χόμπι του κυνηγιού. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επανέλαβε και σήμερα την πάγια θέση των οικολογικών οργανώσεων για πλήρη απαγόρευση του κυνηγιού.

ΑΝΤΕΝΝΕΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria