Αδυνάτισε με νερό και ήλιο! - OlaDeka

Αδυνάτισε με νερό και ήλιο!

Θέλεις οι προσπάθειές σου να στεφθούν με επιτυχία και να ξεφορτωθείς εκείνα τα κιλά; Μην ξεχνάς τις παρακάτω συμβουλές.

Αδυνάτισε με νερό και ήλιο! Χάσε λίπος έξυπνα και ξύπνα τον μεταβολισμό σου

Κάνεις τα πάντα για να δεις τη ζυγαριά να κατεβαίνει και το σώμα σου να αδυνατίζει. Κάνεις διατροφή, δίαιτα, εξάσκηση, τα πάντα για να χαθεί λίπος και να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο βάρους.

Υπάρχουν όμως, δυο πράγματα που τα λένε οι επιστήμονες και δεν είναι εικασίες, που θα σε βοηθήσουν στον αγώνα που ξεκίνησες ενάντια τα κιλά και σε κάποιες περιπτώσεις θα ξεκολλήσουν και τη ζυγαριά σου.

-Σύμφωνα με έρευνες, όσοι εκτίθενται στο ηλιακό φως, ακόμα και μέτριας έντασης, κατά τις πρωινές ώρες, παρουσιάζουν σημαντικά χαμηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος, συγκριτικά με όσους εκτίθενται στο φως αργότερα μέσα στην ημέρα. Μάλιστα, οι πρωινές ακτίνες του ήλιου αντιπροσωπεύουν το 20% του ΔΜΣ μας. Άρα μην τεμπελιάζεις και ξύπνησε νωρίς το πρωί, πιες τον καφέ σου στο μπαλκόνι ή στον κήπο σου και άσε το φως του ήλιου να συγχρονίσει το εσωτερικό ρολόι του σώματός σου και να ρυθμίσει τους καρδιακούς ρυθμούς που είναι υπεύθυνοι για την ισορροπία της ενέργειας στο οργανισμό. Δεν χρειάζεται να καθίσεις με τις ώρες. Από 20 έως 30 λεπτά καθημερινά, αρκούν για να επηρεαστεί ο ΔΜΣ.

-Το νερό είναι απαραίτητο για τον οργανισμό μας κι επειδή κάθε στιγμή χάνεται ένα μεγάλο μέρος από το νερό που υπάρχει στο σώμα μας για τις ανάγκες μιας σειράς από λειτουργίες, είναι σημαντικό να το αναπληρώνουμε. Όταν δεν πίνουμε αρκετό νερό, τότε ο οργανισμός αφυδατώνεται, με αποτέλεσμα να προκαλούνται διάφορα σοβαρά προβλήματα. Κι ένα από τα πολύ σημαντικά είναι ότι πέφτει ο ρυθμός του μεταβολισμού σου. Όπως αναφέρει στο βιβλίο του «The Water Secret» ο αμερικανός γιατρός Howard Murad, ο βασικός μεταβολικός ρυθμός ενός ανθρώπου (δηλαδή ο αριθμός των θερμίδων που καίει χωρίς να κάνει κάποια ιδιαίτερη δραστηριότητα) αυξάνεται και γίνεται πιο αποτελεσματικός όταν ο οργανισμός είναι καλά ενυδατωμένος.

-Επίσης, όταν δεν καταναλώνεις την ποσότητα του νερού που χρειάζεται ο οργανισμός
τρως περισσότερο! Έρευνα που έγινε το 2010 από το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Νερού στις ΗΠΑ έδειξε ότι όσοι πίνουν δυο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα καταναλώνουν 75

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria