Ένωση Νέων Αγροτών (Ε.Ν.Α.) Κοζάνης: Ανεπιθύμητος ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ - OlaDeka

Ένωση Νέων Αγροτών (Ε.Ν.Α.) Κοζάνης: Ανεπιθύμητος ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Ένωση Νέων Αγροτών (Ε.Ν.Α.) Κοζάνης: Ανεπιθύμητος ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Με έκπληξη και απορία ταυτόχρονα πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. την έλευση του προέδρου του ΕΛΓΑ στην Κοζάνη και τη συνάντησή του με υπηρεσιακούς παράγοντες της περιφέρειας αλλά και τις διοικήσεις αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών της περιοχής, κάπου στην Κοζάνη, αλλά πάντως στις 8:00μ.μ. αύριο Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015.

Ίσως ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ να μην γνωρίζει την ύπαρξη της Ένωσης Νέων Αγροτών (Ε.Ν.Α.) Κοζάνης, ως μία από τις δυναμικότερες οργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) και συνεπώς από άγνοια δική του ή των διοργανωτών της φιέστας να μην απεστάλη σχετική πρόσκληση προς τη διοίκηση της Ένωσης. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που αποκλείονται οι νέοι αγρότες από ανάλογες συσκέψεις – συναντήσεις. Γιατί άραγε;

Έπειτα πάλι τι να πει κανείς σε μισή ώρα με τόσα φλέγοντα ζητήματα, αφού στις 9:00μ.μ. ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ προγραμμάτισε συνάντηση με φορείς του Βελβεντού στις 9:00μ.μ. και για τη μετάβασή του εκεί απαιτείται περίπου μισή ώρα. Οι νέοι αγρότες το μόνο που δεν επιθυμούν είναι να είναι «γλάστρες» σε κοινωνικού τύπου συνευρέσεις για επικοινωνιακούς λόγους. Το ζητήματα που εκκρεμούν τεράστια και μόνο για δημόσιες σχέσεις δεν είναι.

Για το λόγο αυτό ζητούμε από τους διοργανωτές δημόσια συγνώμη για το ατόπημά τους το οποίο βάλλει ευθέως κατά του συνόλου των νέων αγροτών και κηρύσσουμε ανεπιθύμητο τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ στην Κοζάνη.

Πηγή 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria