Future Food: Τοποθέτηση ειδικών κάδων- διανομέων δωρεάν τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε όλη τη Δυτική Μακεδονία από την ΔΙΑΔΥΜΑ! - OlaDeka

Future Food: Τοποθέτηση ειδικών κάδων- διανομέων δωρεάν τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε όλη τη Δυτική Μακεδονία από την ΔΙΑΔΥΜΑ!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ  ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ»
Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη βδομάδα από τη ΔΙΑΔΥΜΑ, η τοποθέτηση περισσοτέρων από 110 ειδικών κάδων – διανεμητών  για την διανομή συσκευασιών ειδών διατροφής, χαρτικών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης του ευρωπαϊκού προγράμματος «Future Food».

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να διανέμει είδη διατροφής -βασικά είδη διαβίωσης και απευθύνεται στις οικονομικά ασθεσθέστερες ομάδες που έχουν πληγεί από την ανθρωπιστική κρίση.

Οι ειδικές κατασκευές που θα μοιράζουν δωρεάν προϊόντα ανακύκλωσης εγκαταστάθηκαν σε όλους τους μεγάλους οικισμούς της Περιφέρειας και σε μεμονωμένα κατάλληλα σημεία εκτός πόλεων. Η δράση υλοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας της ΔΙΑΔΥΜΑ και των Δήμων της Περιφέρειας, με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ). 
Στόχος του προγράμματος είναι η ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων στρωμάτων που έχουν πληγεί από τα αποτελέσματα των πολιτικών που ακολουθήθηκαν στην μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας.
Το επόμενο διάστημα θα γίνει ενημέρωση σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα που έχουν τοποθετηθεί οι διανεμητές από τη ΔΙΑΔΥΜΑ και την ΕΕΑΑ.

Για την απόκτηση της κάρτας και του ειδικού PIN που σας εξασφαλίζει δωρεάν πρόσβαση στα προϊόντα του Future Food  μπορείτε να απευθύνεστε στη ΔΙΑΔΥΜΑ για περισσότερες πληροφορίες.
«Ουδέν σχόλιον ήταν η απάντηση του υπεύθυνου της ΔΙΑΔΥΜΑ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την κριτική που άσκησε μέλος της κίνησης «Κανένας Μόνος – Κίνηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καστοριάς» ότι τα τρόφιμα που θα διανέμει το Future Food είναι ακατάλληλα αφού είναι προϊόντα ανακύκλωσης σκουπιδιών. «Εμείς είμαστε πρωτοπόροι και συνεχίζουμε να διανέμουμε φρέσκα και κανονικά τρόφιμα, όχι σκουπίδια» δήλωσε ο υπεύθυνος της κίνησης που θέλησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του… 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria