‘Κανένας μόνος στην κρίση': Διανομή πακέτου τροφίμων ενόψει του Πάσχα & δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες - OlaDeka

‘Κανένας μόνος στην κρίση’: Διανομή πακέτου τροφίμων ενόψει του Πάσχα & δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες

‘Κανένας μόνος στην κρίση': Διανομή πακέτου τροφίμων ενόψει του Πάσχα & δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες

Διανομή πακέτου τροφίμων ενόψει του Πάσχα από την κίνηση στους δικαιούχους, από τα γραφεία της κίνησης στην Καστοριά, Μητροπόλεως 84, το Σάββατο 4 Απριλίου 9 – 12.

Η κίνηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πολιτών Ν. Καστοριάς ‘κανένας μόνος στην κρίση’, συνεχίζει τη δράση της με περισσότερους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σ’ αυτήν και να τη στηρίζουν.

Ήδη η κίνηση Αλληλεγγύης κλείνει 3 χρόνια ενεργής παρουσίας στην Κοινωνία της Καστοριάς. Αντιστεκόμαστε στην κρίση που με τόσο απάνθρωπο τρόπο έβλαψε την κοινωνία μας, και έφερε τους πολίτες σε απόγνωση, Αυτά τα 3 χρόνια κάναμε αγώνα μαζί με τους πιο αδύναμους, με τους ανέργους τους συνταξιούχους και με όλους όσους έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, και οργανώσαμε την αντίσταση μας με διανομές τροφίμων κάθε μήνα, με συναυλίες, με παραστάσεις, με ομιλίες, με προβολές ταινιών και άλλες εκδηλώσεις. Θα θέλαμε να δυναμώσουμε την Κίνηση Αλληλεγγύης γι αυτό απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους να επικοινωνήσουν μαζί μας αν το επιθυμούν να συμβάλλουν με εργασία ή με οικονομική στήριξη στην προσπάθεια μας ώστε η απάντηση μας σ’ αυτούς που μας οδήγησαν εδώ να είναι η Αλληλεγγύη.

Η κίνηση Αλληλεγγύης σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (κινητή μονάδα Μαστογράφου)θα πραγματοποιήσει δωρεάν Μαστογραφίες σε γυναίκες που θα δηλώσουν αίτημα για την εξέταση που θα γίνει στις 28 και 29 Απριλίου.

Τα τηλέφωνα για συμμετοχή είναι 2467025123 6946008142

  • Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο. 
  • Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.
  • Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.
  • Να μην έχουν ιστορικό καρκίνο μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
  • Να μην είναι σε έμμηνο ρύση (3 ημέρες πριν την περίοδο τους και 5 ημέρες μετά).

Δεν προσφέρεται ο μαστογραφικός έλεγχος σε γυναίκες που έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο εργαστήριο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria