ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ Η PETA! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO! - OlaDeka

ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ Η PETA! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO!

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΩΝ. ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1995! ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ- ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΥΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ. 

Δείτε το video του petakillsanimals.com που συγκλονίζει και ρίχνει φως με θεαματικό και δραματικό τρόπο για την δράση των δήθεν οικολόγων! Δείτε το video:

Το oladeka είναι το πρώτο και το ΜΟΝΟ εδώ και καιρό που επιμένει ότι οι γουνοποιοί πρέπει να αντιληφθούν ότι ο κλάδος τους δεν είναι διαφορετικός από τους άλλους εμπορικούς κλάδους. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό, απλά να τον χρησιμοποιήσουμε.

Φτάνει η ύπνωση πάνω στο τεζιάκι! Φτάνει η νέκρωση του εγκεφάλου και η αδράνεια με το να βασιζόμαστε στις συγκυρίες και την τύχη! Πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας και το μυαλό! Το oladeka είναι το μόνο που αναδεικνύει την αλήθεια του petakillsanimals.com και απορούμε πραγματικά με την αδιαφορία? απάθεια? ανικανότητα κατανόησης? κάτι χειρότερο? που δέρνει τα ΜΜΕ της Καστοριάς και της Σιάτιστας που κλείνουν τα μάτια στη μεγαλύτερη στιγμή – ευκαιρία που είχε ποτέ ο κλάδος της γούνας απέναντι στους ψευταράδες, υποκριτές και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που το παίζουν ευαίσθητοι και οικολόγου φιλόζωοι…

Δείτε ΕΔΩ. Σε πολιτική συγκέντρωση με θέμα τη γούνα και τους δήθεν οικολόγους ο γουνοποιός Γιάννης Αλκιβιάδης κρατούσε στο χέρι εκτύπωση με ανάλογη άρθρο του oladeka  -χωρίς να αναφέρει ότι είναι δικό μας και του το  κρατάμε αυτό – (αστειευόμαστε) και προσπαθούσε να αναδείξει το θέμα σε Καστοριανούς δημοσιογραφάρες που τον κοιτούσαν με αγελαδίσιο βλέμμα. Ακούσατε ή είδατε κάτι σχετικό? Όχι βέβαια! Υπάρχουν οι πίτες των συλλόγων και τα περνά περνά η μέλισσα να ασχοληθεί αυτή η χαριτωμένη συνομοταξία.

Μάταια φώναζε ο Πέτρος Σμιξιώτης διαχειριστής του blog σήμερα, διευθυντής προγράμματος του FLASH την δεκαετία του 90, ότι η γούνα είναι μαλωμένη με το marketing και την επικοινωνία. Είχε δώσει μάχη στα τηλεοπτικά παράθυρα με φορείς της γούνας που άκουγαν τον ίδιο και τον συνάδελφό του Παύλο Αθηναίο (υπεύθυνο εμπορικού του Mega τότε και ενεργό έως και σήμερα επαγγελματία στο χώρο της επικοινωνίας) που είχε καλέσει ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα στην Καστοριά. Και οι δύο άκουγαν τα χάχανα των Καστοριανών πανεπιστημόνων -ειδημόνων που έτυχε να κατέχουν θέσεις σε συνδέσμους και κέντρα γούνας μετά από πολιτικές και άλλες πολύ αξιοκρατικές μεθοδεύσεις…«Τι δουλειά έχουμε εμείς να τα βάλουμε με τους οικολόγους. Αφήστε τα αυτά περί επικοινωνίας και κουραφέξαλα, η γούνα θέλει παραγωγή. Θέλει επιδοτήσεις, θέλει τραπεζικές διευκολύνσεις, θέλει Ρωσίδες που είναι και εύκολες πελάτισσες….Αφήστε τους οικολόγους και τις επικοινωνίες και τις εξωστρέφειες»

Τους λέγαμε τότε ότι δεν πουλάνε ούτε ναρκωτικά ούτε τσιγάρα ούτε όπλα. Όλος ο κόσμος καταναλώνει κρέας, και δέρμα ζώων. Υπάρχουν οι ειδικές παράμετροι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουμε κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε. Δεν λέμε, σίγουρα είναι καλό ένα φιλικό πολιτικό και πιστωτικό σύστημα εντός των συνόρων, είναι επίσης καλό να σου φέρνει ο ομογενής με τις σαγιονάρες έτοιμο τον πελάτη στο μαγαζί. Είναι καλό να αγοράζεις τα black και τα top lot αλλά να που ενώ γίνονταν όλα αυτά τώρα μοιάζουν με κουφάρι σακατεμένου καραβιού αντιμέτωπου με τα μποφόρ και το πλήρωμα τα έχει χαμένα…
Και τώρα που χάθηκαν οι Ρώσοι? Τώρα τι? Τώρα που?

Από τότε λέγαμε ότι ο πλανήτης ακούει μόνο την PETA γιατί μόνο αυτή μιλάει. Εμείς λουφάζουμε! Οπότε η αλήθεια παρουσιάζεται μόνο από τη μία πλευρά! Μετά από μια δεκαετία περίπου -ίσως και περισσότερο- και αφού μας λοιδορήσαν δεόντως όλοι οι ξερόλες του κλάδου τότε, σε μια εκδήλωση του ΣΕΓ στο Λιμναίο ο πρόεδρος του συμβουλίου γούνας Καναδά κ.Alan Herscovici παρουσιάζει το γνωστό slogan “Fur is Green“.  Όλοι τον ακούνε με κομμένη την ανάσα και τα σαγόνια πεσμένα. Το slogan είναι λέξη  κελτικής προέλευσης και σημαίνει ιαχή πολέμου.Ο πόλεμος μόλις είχε αρχίσει.

Ήταν ακριβώς τα ίδια που τους λέγαμε το 1996! Τώρα όμως μετά από πολλά χρόνια φάνηκε κάπως ποιο επίσημο αλλά και ξενόφερτο. Ο κ. Herscovici ήταν Καναδός. Βέβαια ούτε μόνο αυτοί ήταν οι λόγοι που εντυπωσίασε η νέα φιλοσοφία συνεπτυγμένη σε ένα slogan αλλά και ούτε μετά από αυτό άλλαξε η νοοτροπία της Ελληνικής γούνας. Περάσαμε ένδοξες και εύφορες χρονικές κοιλάδες με τους …εύκολους πελάτες Ρώσους με τέρμα αυτού του ταξιδιού την σημερινή κατάσταση.

Εμείς από τότε δεν σταματήσαμε να ρωτάμε, να μαθαίνουμε, να ερευνάμε, να γράφουμε και να μιλάμε.Όπως είναι φυσικό άλλοτε είμαστε «άγουροι» σε επίπεδο γνώσης αλλά και άλλες φορές επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά κυρίως όταν δεν ξεφεύγουμε από το αμιγώς δικό μας γήπεδο που είναι η επικοινωνία. Συνεχίζουμε να φωνάζουμε δυνατά: Γούνα είναι η επικοινωνία της! Γούνα δεν είναι μόνο η πρώτη ύλη και η παραγωγή. Δεν είναι μόνο οι εκθέσεις και τα μαγαζιά στις παραλίες. Ούτε μόνο οι τράπεζες και οι χρηματοδοτήσεις. Είναι όλα αυτά αλλά εκείνο που τα στηρίζει και τους δίνει ζωή και μέλλον είναι η επικοινωνία. Η καθιέρωση. Η επαφή με τον δυνητικό πελάτη σε επίπεδο γνωριμίας, αγοράς, και πίστης στο προιόν.

Γιατί επιχείρηση που δεν πουλάει σήμερα δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς.

Χάνει όμως την αξία της και εκείνη που χτίζει το μέλλον της στην άμμο και όχι σε στέρεα θεμέλια με διαχρονικά υλικά…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria