ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ - OlaDeka

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, επισκέφθηκε την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Διακινητών Φρούτων και Λαχανικών (AREFEL) Ζαν Ντάσκ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, η ειδική συνεργάτιδα της AREFEL, ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Νίκος Κουτλιάμπας και ο Διευθυντής πωλήσεων του ΑΣΕΠΟΠ Γιώργος Κάτζιος.
Την Περιφερειακή Ένωση Διακινητών Φρούτων και Λαχανικών (AREFEL) συγκροτούν ομάδες παραγωγών 22 Περιφερειών της Ευρώπης από Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, από Ελλάδα αντίστοιχες ομάδες παραγωγών της Περιφέρειας καθώς και ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, με στόχο την κοινή πολιτική σε ότι αφορά τα αγροτικά θέματα και τη συντονισμένη δράση και διεκδίκηση στις Βρυξέλλες. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ουσιαστικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων για την κοινή οργάνωση των αγορών, τη διαχείριση καταστάσεων κρίσης όπως για παράδειγμα την πρόσφατη με τα ροδάκινα, την έρευνα και καινοτομία, καθώς και τη δημιουργία ενός Ευρωμεσογειακού δικτύου.

Η όλη κουβέντα ικανοποίησε τους συμμετέχοντες, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη να εκφράζει την βούλησή του να στηρίξει έμπρακτα από την πλευρά του, το κοινό αυτό μέτωπο των παραγωγών των περιφερειών της Ευρώπης. 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria