ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ''Αυγομαχίες'' στη Νέα Λεύκη - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ”Αυγομαχίες” στη Νέα Λεύκη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ''Αυγομαχίες'' στη Νέα Λεύκη

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Λεύκης σας προσκαλεί για άλλη μια χρονιά στις καθιερωμένες ”Αυγομαχίες” που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη

24 Απριλίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Συλλόγου στη Νέα Λεύκη
.

Βασική προϋπόθεση του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να έχουν αυγά κότας και μόνο και οπωσδήποτε να είναι φαγώσιμα. Θα υπάρχει αρμόδια επιτροπή για την σωστή και ομαλή λειτουργία του διαγωνισμού, καθώς επίσης θα αποφασίσει την εγκυρότητα κάθε συμμετοχής.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να δηλώσει τη συμμετοχή του στην επιτροπή έως τις 17:45 και θα αριθμηθεί ανάλογα με την ώρα προσέλευσης. Ο αριθμός των αυγών για κάθε διαγωνιζόμενο που θα λάβει μέρος θα είναι από 1 έως 10 αυγά θα πρέπει: Να έχουν θερμοκρασία περιβάλλοντος Να είναι είτε βαμμένα είτε άβαφα Να είναι είτε βρασμένα είτε άβραστα. Oι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε σχήμα κύκλου, μέσα στον οποίο ο πρώτος παίχτης που θα ξεκινήσει (τυχαία σύμφωνα με την αρίθμηση) το διαγωνισμό θα σταματήσει όταν ηττηθεί από τον επόμενο και θα πάρει αυτόματα τη θέση του.

Στους τρεις πρώτους νικητές θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα οι οποίοι υποχρεούνται όσα αυγά και μόνο έχουν χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού να τα σπάσουν σε όλους τους, διαγωνιζόμενους, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η καταλληλότητα τους, σε διαφορετική περίπτωση καταλάβουν αυτόματα την τελευταία θέση και τα κύπελλα θα δοθούν στους αμέσους επόμενους. Η συμμετοχή όλων των διαγωνιζομένων είναι δωρεάν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria