Αγνωστες μοίρασαν 50.000 ευρώ στη Βαρβάκειο!

Αρχική » Διάφορα » Αγνωστες μοίρασαν 50.000 ευρώ στη Βαρβάκειο!

Αγνωστες μοίρασαν 50.000 ευρώ στη Βαρβάκειο!

Περισσότερα από 50.000 ευρώ χάρισαν σήμερα το πρωί σε συμπολίτες μας στη Βαρβάκειο αγορά δέκα άγνωστες γυναίκες, μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες κρέατος σε ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν.

Όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, οι
γυναίκες έφτασαν στην κεντρική αγορά της Αθήνας γύρω στις 10 το πρωί με τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα, συνοδευόμενες από άντρες σεκιούριτι.

Στη συνέχεια κατέβηκαν από τα ΙΧ και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου, Κλεάνθη Τσιρώνη, πήγαν σε επιλεγμένα καταστήματα και κάθισαν δίπλα στις ταμειακές μηχανές.

Όταν έβλεπαν πολίτες που αδυνατούσαν να αγοράσουν αρκετό κρέας, τους παρότρυναν να πάρουν περισσότερο και πλήρωναν εκείνες το αντίτιμο!

Οι γυναίκες έμειναν στην αγορά μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ωστόσο, έφυγαν μόλις είδαν τις τηλεοπτικές κάμερες και σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το έργο τους, μία από τις γυναίκες διερωτήθηκε απλά: «Ποιο;».

Οι κυρίες ξόδεψαν περίπου 50.000 ευρώ στη Βαρβάκειο, ωστόσο, όπως και τα Χριστούγεννα, έτσι και σήμερα, επιθυμία τους είναι να μην μαθευτεί η ταυτότητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Δεκεμβρίου οκτώ γυναίκες κατέφθασαν στην αγορά με δύο μαύρα τζιπ και αποφασισμένες να πληρώσουν για τα ψώνια όσων συνανθρώπων τους δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιρώνη, οι γυναίκες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς και έμειναν τουλάχιστον μια ώρα σε κάθε κατάστημα, ξοδεύοντας συνολικά περισσότερα από 20.000 ευρώ.

parapolitika.gr

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια