«Το τέρας της Monsanto είναι από πάνω μας» - OlaDeka

«Το τέρας της Monsanto είναι από πάνω μας»

«Το τέρας της Monsanto είναι από πάνω μας»

Η Μονσάντο, η κολοσσιαία εταιρεία παραγωγής γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα για να αναπτυχθεί ολοένα και περισσότερο, ασκώντας έλεγχο στην επιστημονική κοινότητα. Στόχος ο έλεγχος των τροφών, οι οποίες θα είναι δηλητηριώδεις για τον ανθρώπινο οργανισμό στα πλαίσια της μείωσης του πληθυσμού, ώστε να είναι εύκολα ελεγχόμενος.


Θυμηθείτε πιο κάτω τις αναρτήσεις μας σχετικά με τις συνέπειες του διατροφικού κώδικά «Codex Alimentarius» που σκοπό έχει να αντικαταστήσει καθετί παραδοσιακό (βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά) με μεταλλαγμένες ουσίες. Ειδικότερα, ο Codex Alimentarius επιβάλλει συστηματικά από το 1963 τον πλήρη έλεγχο των τροφίμων από τις πολυεθνικές. Το 1994 ο διατροφικός κώδικας έγινε αποδεκτός από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, ο οποίος επέβαλε «δημοκρατικά» στα στελέχη του να εναρμονιστούν με όλες τις κατευθυντήριες γραμμές του.

Έτσι παραδοσιακές βιταμίνες τίθενται ήδη υπό αμφισβήτηση, ώστε οι πολίτες να αποφεύγουν την πρόληψη ασθενειών και να είναι εξαρτημένοι από τις φαρμακοβιομηχανίες. Συνεπώς θα αυξάνουν τις δαπάνες τους, προκειμένου σιγά-σιγά -σε συνδυασμό με τους δυσβάσταχτους φόρους, τους τόκους και τα πανωτόκια των δανείων αλλά και τα χαράτσια στην ακίνητη περιουσία- να χάσουν τα πάντα. Παράλληλα προωθείται η καλλιέργεια και κατανάλωση γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων.

Στο τέλος διαβάστε το άρθρο από το tvxs που αναδεικνύει την σκευωρία της πολυεθνικής Monsanto, η οποία, σε συνεργασία με επιτροπές «διεθνούς κύρους», προσπαθεί να αποκρύψει στοιχεία εναντίον της, όπως φεριπείν την έρευνα του Ζιλ Έρικ Σεραλίνι και της επιστημονικής ομάδας του Πανεπιστημίου Cean της Γαλλίας, που έδειξε ότι τα μεταλλαγμένα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας σκοτώνουν στην κυριολεξία.

Η αλήθεια δεν μπορεί να μένει για καιρό κρυμμένη! Η λέξη «συνωμοσία», η οποία είναι συνυφασμένη με τις λέξεις «σκευωρία», «εγκληματικότητα» και «ίντριγκα», ταυτίστηκε με την «φαντασία» και το ξεσκέπασμα μυστικών σχεδίων κατά των πολιτών ανά τον πλανήτη αποκαλείται «συνωμοσιολογία». Ξυπνήστε καλοί μας φίλοι και φίλες!

pygmi.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria