€ 20.000.000 θα επενδυθούν στην περιφέρεια της Αχαΐας για την καλλιέργεια μανιταριών με την μέθοδο συμμετοχικού Franchise Farming - OlaDeka

€ 20.000.000 θα επενδυθούν στην περιφέρεια της Αχαΐας για την καλλιέργεια μανιταριών με την μέθοδο συμμετοχικού Franchise Farming

€ 20.000.000 θα επενδυθούν στην περιφέρεια της Αχαΐας για την καλλιέργεια μανιταριών με την μέθοδο συμμετοχικού Franchise Farming
Ο Όμιλος Mpimpas Group Investing κάνοντας πράξη τις ρηξικέλευθες ιδέες, προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης το συμμετοχικό project FRANCHISE FARMING.
Δεδομένου ότι η Ελλάδα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η μέθοδος του συμμετοχικού Franchise Farming αποτελεί μονόδρομο εγγυημένης οικονομικής ανάπτυξης.

Ο Όμιλος Mpimpas Group Investing επενδύει σε καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια έχοντας ως κύριο στόχο, τόσο την ταχύτητα απόσβεσης όσο και την άμεση απόδοση κεφαλαίου. Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε η πρώτη συμμετοχική μονάδα στην περιφέρεια της Αχαΐας, στην οποία θα καλλιεργηθούν 100 στρέμματα μανιταριών σε θαλάμους συγκεκριμένων προδιαγραφών, υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης. Στην ίδια περιοχή θα δημιουργηθεί καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης (φρέσκο, καταψυγμένο, σε κονσέρβα και σκόνη) των μανιταριών αξιοποιώντας τόσο την παραγωγή του Ομίλου όσο και τις παραγωγές των αυτόνομων μονάδων της ευρύτερης περιοχής της Νοτίου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος MPIMPAS Group Investing έχει εξασφαλίσει την απορρόφηση του παραγόμενου προϊόντος, με δεδομένο ότι η ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση του, τόσο από την εγχώρια όσο και από την διεθνή αγορά, το καθιστούν επιτυχημένο εξαγώγιμο προϊόν, το οποίο μπορεί να καταστήσει την χώρα μας, ως την κορυφαία εξαγωγική χώρα της Ευρώπης. Έχουμε ήδη προβεί σε διαπραγματεύσεις για την σύναψη συνεργασιών εξαγωγής με Βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες οι κλιματολογικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την καλλιέργεια μολονότι η ζήτηση παραμένει υψηλή. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε θέσει τις βάσεις, έτσι ώστε τα μανιτάρια να αποτελέσουν το σημαντικότερο παραγόμενο εθνικό προϊόν και η Ελλάδα να καταστεί η πρώτη εξαγωγική χώρα.

Ο Όμιλός πιστεύει ακράδαντα ότι μέσα από ισχυρές επενδύσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τον πρωτογενή τομέα, μπορεί η χώρα μας να βγει από την οικονομική κρίση, η οποία έχει αντίκτυπο τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, με την μέθοδο Franchise Farming, η χώρα μας πιστεύουμε ότι μπορεί να ξαναγίνει ανταγωνιστική απέναντι σε άλλες χώρες της Ε.Ε και όχι μόνο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria