Αναρτήθηκαν οι Πίνακες δικαιούχων του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στους απόρους της Ε.Ε, έτους 2013. - OlaDeka

Αναρτήθηκαν οι Πίνακες δικαιούχων του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στους απόρους της Ε.Ε, έτους 2013.

Αναρτήθηκαν οι Πίνακες δικαιούχων του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στους απόρους της Ε.Ε, έτους 2013.

Από το τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ότι αναρτήθηκαν στους φορείς εκπροσώπησης, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στους απόρους της Ε.Ε, έτους 2013.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε, με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών διατροφής ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους. Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς πραγματοποιείται υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής σε συνεργασία με τους φορείς που έχουν ενταχθεί σε αυτό.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στους φορείς που είχαν υποβάλει την αίτησή τους, προκειμένου να ενημερωθούν αν είναι δικαιούχοι του προγράμματος. Η διαδικασία των ενστάσεων έχει οριστεί έως την Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΠΕ Καστοριάς, τμήμα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής, αρμόδια υπάλληλος Αφροδίτη Νασιοπούλου τηλ. 24673 50252

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria