Η γούνα τα πήγε πολύ καλά στα φετινά Fashion Weeks - OlaDeka

Η γούνα τα πήγε πολύ καλά στα φετινά Fashion Weeks

«Έίναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό το να βλέπεις τόση ποσότητα γούνας στα runways. Για την ακρίβεια, οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν γούνα με ολοένα πιο δημιουργικούς τρόπους και δίνουν στους καταναλωτές πανέμορφα και πολύπλευρα κομμάτια για να φορέσουν σε κάθε περίσταση και κάθε εποχή.»

Από την Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, από το Μιλάνο στο Παρίσι. Η γούνα δύσκολα αγνοούνταν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων fashion weeks.

Για άλλη μια φορά, υπήρχε πολύ γούνα στα παγκόσμια catwalks, όταν γνωστοί σχεδιαστές έδειξαν τις δημιουργίες τους,  κατά την διάρκεια των τεσσάρων από τα κυριότερα fashion weeks του παγκόσμιου κόσμου της μόδας.

Η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι ήταν γεμάτα με fashion shows τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και σύμφωνα με στατιστικά της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας, το 67% των collections χρησιμοποιούσαν γούνα.

Οι collections στο Μιλάνο χρησιμοποιούσαν περισσότερο την γούνα.

50 από τους 63 σχεδιαστές (79%) ενσωμάτωσαν γούνα στις collections τους. Στο ιταλικό runway ο Gucci προέβαλε fur bomber jackets εμπνευσμένα από τα 70s και ο Versace παρουσίασε ευφάνταστες ρόμπες από μινκ με floral σχέδια.

Οι Marc Jacobs και Ryan Roche ήταν ανάμεσα στους 90 από τους 146 σχεδιαστές (62%) που έδειξαν γούνα στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι 60 από τους 86 σχεδιαστές (70%) επέλεξαν να συμπεριλάβουν το φυσικό υλικό στην collection τους για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017.

«Έίναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό το να βλέπεις τόση ποσότητα γούνας στα runways. Για την ακρίβεια, οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν γούνα με ολοένα πιο δημιουργικούς τρόπους και δίνουν στους καταναλωτές πανέμορφα και πολύπλευρα κομμάτια για να φορέσουν σε κάθε περίσταση και κάθε εποχή.» είπε ο Mark Oaten, CEO της IFF.

fur-fashion-week

ffw

ffw1

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria