Άλλα λόγια… - OlaDeka

Άλλα λόγια…

tzekis22-300x264Toυ Κωνσταντίνου Τζέκη

Δύο πράγματα απασχόλησαν τις τελευταίες μέρες την κοινή γνώμη.
Πρώτα ο Φίλης με τις ομολογουμένα ανατρεπτικές του ιδέες, την ευαισθησία που επέδειξαν οι Πόντιοι και γέμισαν οι δρόμοι διαμαρτυρόμενους για τα αυτονόητα και ο ξυλοδαρμός του Κουμουτσάκου.
Για τον κύριο Υπουργό δεν θα σχολιάσω οτιδήποτε, πριν ενημερωθεί για τις 365000 ψυχές Ποντίων που πετάχτηκαν στα ρέματα βορά των γυπών και των άγριων ζώων.
Όμως κατά την πορεία των διαμαρτυρομένων Ποντίων ο τυχαίως; ευρεθείς στο μάτι του κυκλώνα και υπό το βαρύ χέρι των γυμνασμένων Χρυσαυγιτών πολιτικός και μάλιστα γνώστης και υπερασπιστής των δικαίων του Ελληνισμού πολιτικός και πρώην διπλωμάτης καριέρας, ατυχώς για να μην χρησιμοποιήσω βαριές λέξεις, τις έφαγε, υπό τα απαθή βλέμματα της Διμοιρίας των Δυνάμεων Αποκατάστασης της Τάξης, που την ώρα εκείνη μετρούσαν τα κρηπιδώματα της Βουλής.
Βέβαια δεν θα γινόταν τόσος ντόρος αν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πλην Κουμουτσάκου, λάμβανε άμεσα μέτρα σε βάρος των απαθών Αστυνομικών. Βλέπετε όμως ακολουθεί η 17 Νοέμβρη και τα ΜΑΤ ίσως δεν πρέπει να δυσαρεστηθούν. Αργότερα βλέπουμε…..
Δεύτερον οι δηλώσεις- κεραυνοί του Πανούση. Ο άνθρωπος εγκληματολόγος κατά κύριο επάγγελμα και Καθηγητής των Αστυνομικών Ακαδημιών, γνωρίζει τους νομικούς όρους και πότε στοιχειοθετείται η αντικειμενική υπόσταση του εγκλήματος της συμμετοχής σε τρομοκρατικές οργανώσεις.
Η αδυναμία του όμως να πράξει τα αυτονόητα κατά τη διάρκεια της Υπουργίας του μειώνει και αδυνατίζει τις προθέσεις του. Προσωπικά πιστεύω ότι κανείς δεν θα του έλεγε κουβέντα αν διέτασσε τα αυτονόητα. Τώρα θα δώσει την εντύπωση του ανθρώπου που εκδικείται για την εκπαραθύρωσή του από τη θέση του Υπουργού και στην κυριολεξία θα υπάρξουν πάμπολλες ευκαιρίες και νομικά τερτίπια για την προστασία του συνομιλητή με τους τρομοκράτες πολιτικού.
Αλήθεια δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για τα κόκκινα δάνεια, το ασφαλιστικό η προστασία πρώτης κατοικίας. Αλλά ποιος δίνει σημασία σ’ αυτά. Η γενοκτονία και ο Πανούσης φταίνε. Λέτε;



Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria