Έπληξαν φρεγάτα τύπου “Admiral Grigorovich” οι Ουκρανοί στη Μαύρη θάλασσα; (ΑΝΑΝΕΩΣΗ 2) - OlaDeka

Έπληξαν φρεγάτα τύπου “Admiral Grigorovich” οι Ουκρανοί στη Μαύρη θάλασσα; (ΑΝΑΝΕΩΣΗ 2)

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι έχει πιάσει φωτιά κοντά στη νήσο Zmiiny, πολύ κοντά στη Ρουμανία, σχεδόν πάνω στο σύνορο των χωρικών της υδάτων… κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ. Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι επλήγη από ρουμανικό έδαφος. Πολύ περίεργη είδηση εάν επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ πληροφορίες η φρεγάτα επλήγη από αντιπλοϊκό πύραυλο και φλέγεται κοντά στο Νησί των Φιδιών. Σύμφωνα με ουκρανικές πηγές η φρεγάτα χτυπήθηκε με πύραυλοι Neptune και έχει βυθιστεί.

Από το πρωί κυκλοφορούν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι επλήγη και η φρεγάτα “Admiral Makarov”, που είναι όμως κλάσης ¨Γκριγκόροβιτς”, άρα μπορεί και να πρόκειται για το ίδιο πλοίο. Αυτό ενισχύεται από δημοσίευμα που εμφανίστηκε στο αμερικανικό FORBES, το οποίο ανέφερε το συγκεκριμένο πλοίο ως… “ζουμερό στόχο”. Ίσως υπήρχαν επιλεκτικές διαρροές από νωρίς…

Από τη Ρουμανία απέχει λιγότερο από 30 χιλιόμετρα, ενώ άλλο τόσο περίπου απέχει και από την Ουκρανία. Στην περιοχή έχουν σπεύσει παραπλέοντα σκάφη του ρωσικού Ναυτικού, πλοία έρευνας και διάσωσης, ενώ πετούν μαχητικά και όχι μόνο αεροσκάφη.

Άρα, κατά τα φαινόμενα πρόκειται για καινούργιο και αξιόμαχο σκάφος που εντάχθηκε σε υπηρεσία μόλις πριν μερικά χρόνια. Το ρωσικό ναυτικό θα λάμβανε έξι φρεγάτες του τύπου. Ναυπηγούνται στα ναυπηγεία Yantar στον θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Υπενθυμίζεται, ότι μόλις σήμερα, ο αμερικανικός Τύπος, επικαλούμενος δηλώσεις μη κατονομαζόμενου αξιωματούχου των υπηρεσιών πληροφοριών, παραδέχεται αμερικανική εμπλοκή στη στοχοποίηση του καταδρομικού MOSKVA.

Το καταδρομικό υποτίθεται ότι το βύθισαν δύο ουκρανικοί πύραυλοι εδάφους επιφανείας NEPTUNE. Όπως εξελίσσεται το θέμα, στο τέλος θα μας πουν στο τέλος, ότι το MOSKVA εξουδετερώθηκε από άλλο όπλο και άλλη πλατφόρμα.

Επίσης, οι εξελίξεις στην αποκάλυψη πληροφοριών για το θέμα, συμβαδίζουν κατά “διαβολική” σύμπτωση με τις εξελίξεις στην επιχείρηση των Ρώσων στο Azovstal. Απλή αναφορά είναι, χωρίς να υπονοεί οτιδήποτε. Ελλείψει στοιχείων.

Απλά ας καταγραφεί προς έλεγχο. Μαζί με τη διαφαινόμενη απόπειρα καταστροφής της ρωσικής Ημέρας της Νίκης στις 9 Μαΐου όπου αναμένονταν ανακοινώσεις από τον Βλαντίμιρ Πούτιν…

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria