Καστοριά - «ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ» - OlaDeka

Καστοριά – «ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ»

Σήμερα πήρα από το φαρμακείο το πρώτο self-test για τα παιδιά μου, που πάνε στο λύκειο, και αμέσως στο μυαλό  μου ήρθε ένα πράγμα, πως αυτό που κρατώ στα χέρια μου είναι για το καλό τους, πως είναι για την προστασία τους και για την δικιά μας προστασία γενικά και είπα “ας είναι , θα το δεχτούμε και αυτό”

Αυτό όμως που μου είναι δύσκολο, για να μη πω αδύνατο, να δεχτώ είναι να βλέπω τα παιδιά ,όχι μόνο τα δικά μου, να είναι το ένα πάνω στο άλλο μέσα στο αστικό που τα παίρνει για να τα αφήσει στο σχολείο τους.

Μιλάμε για την γραμμή Πολυκάρπη – Καστοριά – Λύκεια, ένα δρομολόγιο που χρησιμοποιούμε όλοι μας, ναι δεν βγάζω έξω τον εαυτό μου, να τρέχουμε μάλιστα να μπούμε πρώτοι μέσα για να μη μας πάρουν τη θέση !

Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα ήθελα να εκφράσω μια παράκληση σε όλους εμάς που χρησιμοποιούμε αυτή την γραμμή: Ας αφήσουμε τα παιδία μας να γυρίσουν στο σχολείο τους υγιή, αφού για να πάνε σημαίνει πως όλα τους είναι αρνητικά.

Η κοινοπραξία των αστικών ας ενισχύσει την πρωινή αυτή γραμμή με ένα δρομολόγιο και να αφήσει αυτό το δρομολόγιο, των 7:30 λέω, μόνο για τα παιδιά μας.

Θα παρακαλούσα τον κύριο δήμαρχο να δώσει την δέουσα προσοχή σε αυτό θέμα, έχει να κάνει με τα παιδία μας

Σας ευχαριστώ  

Αναγνώστρια

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria