«Πέρασαν» τα αιτήματα Κλεισούρας και Αγίων Αναργύρων στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς - OlaDeka

«Πέρασαν» τα αιτήματα Κλεισούρας και Αγίων Αναργύρων στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ – Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ

Η πρώτη μάχη των τοπικών κοινωνιών σε ότι αφορά τα έργα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κερδήθηκε σήμερα. Το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς, μετά από πολλές περιπέτειες αλλά και μεγάλο αγώνα των συντονιστικών επιτροπών διεκδίκησης Κλεισούρας και Δ.Δ. Αγίων Αναργύρων αποφάσισε να αναδιαμορφώσει στην ουσία τον κατάλογο των έργων και να συμπεριλάβει ονομαστικά και με ποσά τις προτάσεις των περιοχών.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η εικόνα που παρουσίασαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι στη σημερινή συνεδρίαση κατά την οποία δημιουργήθηκαν ανούσιες κόντρες, οχλαγωγία με αποτέλεσμα οι κάτοικοι που παρακολούθησαν το δημοτικό συμβούλιο να ψιθυρίζουν μεταξύ τους αρνητικά σχόλια του τύπου«Μα είναι δυνατόν; Τσίρκο είναι εδώ μέσα; Με αυτούς τους ανθρώπους είναι δυνατόν να πάμε μπροστά;» και άλλα τέτοια σχόλια.

Δείτε το ουσιαστικό απόσπασμα:

dimotiko-symboulio-

dimotiko-symboulio

klesioura-dimotiko-symb
Ισχυρή η παρουσία της Συντονιστικής Επιτροπής Κλεισούρας. Παρών ήταν και ο καθηγητής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιάννης Κάρμαλης ο οποίος έχει συμμετάσχει στο έργο τηλεθέρμανσης της Ανάβρας Μαγνησίας και στηρίζει τεχνοκρατικά την πρόταση της Κλεισούρας. Παρόλα αυτά, οι φωνασκίες και οι κοκκορομαχίες του δημοτικού συμβουλίου δεν άφησαν χώρο και χρόνο για να καταθέσει τις πολύτιμες θέσεις του ο διακεκριμένος επιστήμονας.

 

tomou
Δυναμική η υποστήριξη του αιτήματος των Κλεισουριωτών και από τον Γιάννη Τόμου

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria