ΠΑΣΟΚ Καστοριάς για συνέδρους

pasokastoria

Η ΝΟΕΣ Καστοριάς ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής οδεύει προς το επικείμενο Συνέδριό του, μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για την παράταξη και τη χώρα.

Το Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 27–29 Μαρτίου 2026, αποτελεί καθοριστικό βήμα για τη διαμόρφωση της πολιτικής ατζέντας και τον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων του Κινήματος. Μέσα από τον ανοιχτό διάλογο, τη σύνθεση απόψεων και τη συμμετοχή των συνέδρων, το ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει τον θεσμικό και συλλογικό του χαρακτήραενισχύοντας τη δυναμική του στην κοινωνία και διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για μια αξιόπιστη προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης σε μια περίοδο έντονων πολιτικών και κοινωνικών προκλήσεων.

Στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας:

• Οι σύνεδροι έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας έως και τις 7 Μαρτίου 2026.

• Τα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν μπορούν να εγγραφούν έως και την ημέρα των εκλογών.

• Η εγγραφή νέων μελών ολοκληρώνεται με την καταχώριση στοιχείων επικοινωνίας και την επιβεβαίωση ταυτότητας, σύμφωνα με τον κανονισμό της διαδικασίας.(αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση e-mail και στοιχεία ταυτότητας.)

• Κάθε μέλος ασκεί το δικαίωμα ψήφου στον εκάστοτε Δήμο, για τους υποψηφίους του συγκεκριμένου Δήμου.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία, ενισχύοντας με την παρουσία και τη φωνή τους τη συλλογική μας πορεία προς ένα ισχυρό και ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ.

Με εκτίμηση,
Η ΝΟΕΣ Καστοριάς

Συντονιστής: Ιωάννης Γρηγοριάδης
Αν. Συντονίστρια: Βάσω Μαλέα

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria