Καστοριά: Εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης για τη Μπάντα του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 στη Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς – τα έσοδα θα διατεθούν για μουσικά όργανα και εξοπλισμό της Μπάντας

mpairaktareio dimotiko odeio

Μια ξεχωριστή βραδιά με επίκεντρο τη μουσική και τη στήριξη του πολιτισμού διοργανώνει το Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς, με στόχο την οικονομική ενίσχυση και την περαιτέρω εξέλιξη της Μπάντας του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Καστοριάς, με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για την αγορά μουσικών οργάνων και απαραίτητου τεχνικού εξοπλισμού. Πρόκειται για μια ενίσχυση που μεταφράζεται άμεσα σε καλύτερες συνθήκες λειτουργίας, περισσότερες δυνατότητες εκπαίδευσης και πιο ουσιαστική καλλιτεχνική ανάπτυξη για τα μέλη της Μπάντας.

Η Μπάντα του Ωδείου αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής πολιτιστικής ζωής, δίνοντας χώρο σε παιδιάνέους αλλά και ενήλικες να συμμετέχουν στη συλλογική δημιουργία, να καλλιεργούν την ομαδικότητακαι να εκφράζονται μέσα από τη μουσική. Παράλληλα, μέσα από αυτή τη διαδικασία ενισχύονται αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η αισθητική καλλιέργεια και η κοινωνική συνοχή.

Η τιμή συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 15 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει φαγητό και ποτό. Με την παρουσία τους, οι συμμετέχοντες στηρίζουν έμπρακτα μια προσπάθεια που επενδύει στη μουσική παιδεία και στο μέλλον της νέας γενιάς, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο πολιτισμός παραμένει υπόθεση όλων μας.

Το Ωδείο απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε φίλους της μουσικής, γονείς, φορείς και πολίτες της Καστοριάς να δώσουν το «παρών», ενισχύοντας μια πρωτοβουλία με ουσιαστικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria