Χθες, 10 Ιουλίου 2025, 91 προσωπικότητες της επιστήμης, της διπλωματίας, των ενόπλων δυνάμεων και του πνεύματος, συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ για να περιγράψουν και να αναδείξουν την κατάπτωση της σημερινής Ελλάδας και τη δεινότητα της κατάστασης στην οποία περιέρχεται.
Εξήγησαν γιατί πρέπει να σταθούμε όρθιοι, όσοι αγωνιούμε για το παρόν και το αύριο της αγαπημένης μας πατρίδας, και φωτογράφισαν τους δύο ηγέτες που διαθέτουν:
- Κυβερνητική εμπειρία,
- Διεθνές και πανελλήνιο κύρος,
- Ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Για αυτό, επιβάλλεται να ηγηθούν μιας πολιτικής κίνησης που θα επανακινήσει τη χώρα.
Την ίδια ημέρα, η ξεχωριστή επαρχιακή εφημερίδα «ΟΔΟΣ» της Καστοριάς, στο κύριο άρθρο της, περιέγραψε την σημερινή ελεεινή τοπική κατάσταση, η οποία ξεκίνησε 6 χρόνια πριν, με το:
«Εσωτερικό ατόπημα, με την ουσιαστική ανατροπή και υποκατάσταση του εκλεγμένου Βουλευτή, σε ένα καθεστώς ανομολόγητης επιτροπείας, που δεν είχε παρατηρηθεί άλλη φορά στην Καστοριά».
Τότε, όταν ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την θητεία του, «μαλώνοντας τον τότε Βουλευτή για τη διεκδίκηση της Σχολής Αρχιτεκτονικής».
Έτσι, θεωρώ αναγκαίο να υπενθυμίσω την αποχώρησή μου από τη σημερινή Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 25 Φεβρουαρίου 2025. Πόσο δίκιο είχα, 4,5 μήνες πριν, βλέποντας τη συνέχεια και την τωρινή κατάσταση, κανείς.
Και γι’ αυτό, θεωρώ πως δικαιώνομαι, γιατί έδωσα ένα από τα σημαντικά εναρκτήρια λακτίσματα για την αποκαθήλωση του Μωϋσή.