Αρχική καταγγελία που στάλθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα μας από πατέρα ανήλικης, ανέφερε επίθεση και ληστεία με φερόμενο θύμα την συγκεκριμένη ανήλικη στην παιδική χαρά της Νέας Λεύκης κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων χθες Σάββατο 21/06/25 το βράδυ, ωστόσο νεότερα στοιχεία φέρνουν στο φως μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, κάνοντας λόγο για μια αψιμαχία μεταξύ ανηλίκων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε δημοσιεύσει, μια ανήλικη κατήγγειλε (αυτή και η οικογένεια της) ότι δέχτηκε επίθεση και ληστεύτηκε σε παιδική χαρά. Η νέα εικόνα που προκύπτει από τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων πηγών της αστυνομίας, παρουσιάζει το περιστατικό ως εξής:
Η καταγγέλλουσα, μαζί με μια φίλη της, επίσης ανήλικη, έκαναν κούνια στην παιδική χαρά. Κάποια στιγμή, πλησίασαν κάποια αγοράκια που ήθελαν και αυτά να κάνουν κούνια και τους ζήτησαν να αποχωρήσουν όταν τελειώσουν. Η καταγγέλλουσα, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, αρνήθηκε να σταματήσει, με αποτέλεσμα να προκληθεί λογομαχία.
Η ένταση της λογομαχίας κλιμακώθηκε και, όπως αναφέρουν οι νέες πληροφορίες, η καταγγέλλουσα πέταξε την τσάντα της προς τα αγόρια. Τα παιδιά κλώτσησαν την τσάντα. Όταν ενεπλάκησαν και κάποιοι γονείς στο περιστατικό, η καταγγέλλουσα πήρε την τσάντα της και διαπίστωσε ότι έλειπαν κάποια κέρματα. Αυτό φέρεται να ήταν και το έναυσμα για την υποβολή της καταγγελίας περί επίθεσης και ληστείας.
Το περιστατικό εξετάζεται ως αψιμαχία
Βάσει των νέων στοιχείων, το περιστατικό εκτιμάται πλέον ως αψιμαχία και επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων για ασήμαντους λόγους. Οι πληροφορίες αυτές, που προέρχονται και από αστυνομικές πηγές, θέτουν εν αμφιβόλω την αρχική κατηγορία περί ληστείας και επίθεσης, καθώς η συνολική εικόνα που σχηματίζεται είναι διαφορετική.
Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις αρχές να λαμβάνουν υπόψη όλες τις πλευρές και τις μαρτυρίες, προκειμένου να καταλήξουν στα ακριβή γεγονότα και να αποδοθούν οι τυχόν ευθύνες.