Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου (02 Απριλίου) θαπραγματοποιήσει εκδήλωση – παρουσίαση του παιδικού βιβλίου με τίτλο: « Ο Πειρατής και τα χαμένα δικαιώματα » για τα δικαιώματα των παιδιών την Κυριακή 06 Απριλίου 2025 και ώρα 11:00πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μανιάκων.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί με κουκλοθέατρο, παιχνίδι, παρουσίαση σχετικών δράσεων που έχουν ετοιμάσει μαθητές/τριες των σχολείων μας και τη συμμετοχή του θεατρικού εμψυχωτή, Γιάννη Θεοδώρου.
Καλούμε τα μέλη μας, τους μαθητές/τριες και τους γονείς/κηδεμόνες να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας, που στόχο έχει την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και το να μάθουμε στα παιδιά μας να αγαπούν τα βιβλία. Η παρουσία όλων σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα!!!
