Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες λόγω συντήρησης του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
ΔΕΥΤΕΡΑ 31–03-2025
ΑΠΟ 07:3 ΕΩΣ 10:30 ΣΤΑ Δ/Δ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΜΜΟΥΔΑΡΑΣ, ΒΟΤΑΝΙΟΥ, ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΝΟΣΤΙΜΟΥ, ΣΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΝΘΗΡΟΥ, ΣΠΗΛΙΟΥ, ΑΓ. ΗΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΦΑΓΕΙΑ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 07:30 ΕΩΣ 07:45 ΚΑΙ 10:30 ΕΩΣ 10:45 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα ,το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής .
Για αυτό το λόγω οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα .
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς η άλλα στοιχεία δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται επί του εδάφους γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος .
Κωνσταντίνος Σ. Κωνσταντινίδης
Διευθυντής Περιοχής Καστοριάς