Ζωντανά από το Νεστόριο η συζήτηση για το φράγμα - OlaDeka

Ζωντανά από το Νεστόριο η συζήτηση για το φράγμα

Στην εκδήλωση παρίσταται ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος – Τι ανακοίνωσε

Στο oladeka.com ζωντανά από το Νεστόριο η συζήτηση για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει άμεσα να πραγματοποιηθούν, προκειμένου να προωθηθεί περισσότερο αποτελεσματικά η υπόθεση του φράγματος Νεστορίου και των απαραίτητων συνοδευτικών έργων (Αρδευτικό δίκτυο, ΜΥΣ).

Στην εκδήλωση παρίσταται ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος.

Δείτε Live:

Στο Νεστόριο με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιο για θέματα υποδομών Νίκο Ταχιάο. Στο επίκεντρο της επίσκεψης το Φράγμα Νεστορίου η ενημέρωση, η αξιολόγηση της κατάστασης και ο συντονισμός των ενεργειών για την επανεκκίνηση των εργασιών του έργου που έχουν σταματήσει εδώ και 8 χρόνια.

Η ανοιχτή σύσκεψη εργασίας που συγκάλεσαν οι τρεις δήμαρχοι της Π.Ε. Καστοριάς, – Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος – κατέδειξε τη μεγάλη αγωνία όλων, εκπροσώπων φορέων και κατοίκων, να ολοκληρωθεί το έργο, σημαντικό, κρίσιμο για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

Στα σημαντικά των ανακοινώσεων του κ. Ταχιάου:

-ολοκληρώνονται τα διαδικαστικά της εκκαθάρισης και της παραλαβής,

– είναι εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση για τη συνέχιση των εργασιών του Φράγματος και

– συνέχιση των εργασιών, συμβατοποίηση με τον 3ο μειοδότη που ακολουθεί στην αρχική δημοπράτηση του έργου ώστε να αποφευχθούν μεγάλες καθυστερήσεις στην περίπτωση της επαναδημοπράτησής του.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria